Un triomf de mèrit

L'equip de Raúl Aroca suma tres punts molt valuosos a Sant Pere Molanta i dóna un pas important per acabar tercer a la taula

Sant Pere Molanta 0 - UE Sitges B 3

Després de la derrota patida a Torrelles que els apartava de la lluita pel segon lloc, el Sitges va sortir amb ganes de revenja i va jugar un partit molt seriós, sorprenent a tothom amb el seu domini des dels primers minuts. En un d'aquests camps on cal suar per guanyar, van aconseguir els tres punts amb un futbol ordenat i pràctic, sense patir massa en cap moment.

Al minut 9, Pau Junyent va obrir el marcador amb una gran jugada d'atac, iniciant el camí cap a una victòria controlada. No només van dominar el marcador, sinó que també van portar el control del joc amb un futbol ordenat i pràctic. Javi Aroca va marcar el segon gol al minut 40, en un d'aquells moments psicològicament importants, arribant al descans amb un marcador que els donava molta tranquil·litat per encarar la segona meitat.

La tònica del partit va ser similar a la primera meitat, amb un Sitges que controlava el joc i un Sant Pere Molanta que buscava alguna arribada perillosa a la porteria de Marc Brunat, que tornava a la porteria sitgetana. Un cop més en aquest enfrontament, l'equip sitgetà va ser superior i va aconseguir el tercer gol per part de Gerard Fernández al minut 72, deixant tot vist per sentència. Un partit molt ben jugat per l'equip de Sitges que els manté tercers, dos punts per sobre del Ribes que és quart.

UE Sitges B: Marc Brunat, Ramon Vicente, Carles Arrivé, Max Gili (Hugo Pavia, 60'), Alex Rodríguez, Pau Junyent (Gerard Fernández, 71'), Josep, Martí Jornet (75'), Rubén Monago (Marc Silva, 60'), Alex López, Dani Tamayo, Javi Aroca i (Alex Casañola, 60').

L'equip sitgetà juga el darrer partit del Campionat a casa, rebent al Can Canyadó amb la necessitat de sumar els tres punts. L'hora d'inici serà a les 17:30.