PRIMERA CATALANA

Tercera victòria seguida a casa i pas definitiu cap a la permanència

El CF Vilanova guanya al Tàrrega amb un ajustat 1 a 0

El gol de Laguna, suficient per sumar tres punts que donen molta tranquil·litat als blaus

Laguna, celebran el gol del partit / Miquel Vall

El CF Vilanova i el Tàrrega s'han enfrontat aquest diumenge als Alumnes Obrers en un partit que tenia en joc la novena posició; els dos conjunts arribaven al duel empatats a punts. El resultat final ha estat d'1 a 0 a favor dels vilanovins, que d'aquesta manera han aconseguit per la mínima el tercer triomf consecutiu com a locals. La victòria permet que els de Delfí Ferreres pràcticament s'assegurin la permanència.

El partit ha començat amb un Vilanova abocat el davant i jugant en curt i al toc per les bandes, sobretot per la banda de Moha i Fede, que trobaven espais per crear perill. Això ho ha aprofitat el Tàrrega al minut 13, amb un contra-atac en què Manu ha marxat de Fede i el seu centre a l'àrea l'ha baixat Juan Marin, però davant la sortida de  Nito, que ha tapat bé el pal curt, l'esfèric ha anat a córner. El Vilanova, que controlava la possessió, ha aprofitat un error en defensa del Tàrrega al minut 20. Laguna ha guanyat l'esquena a Pacheco i, entrant a l'àrea, ha fet pujar l'1 a 0 al marcador del municipal amb un xut pel damunt del porter.

En el minut 29 l'arbitre del partit el Sr Lluis Brunner Lopez s'ha lesionat ha canviat el xiulet pel banderí del arbitre assistent Sr Youssef Baghdadi, el Tàrrega u a tornat a provar en el minut 37 quant Esteve a servit un corner llarg i Robert  Palau a rematat de volea el segon pal que acabat sortint alt per sobre de la porteria de Nito.

A la represa, ha entrat com a àrbitre el que fins aleshores feia d'assistent: el senyor Joel Figuerola, que a petició de l'àrbitre que s'havia lesionat i no podia continuar, l'ha substituït. El Vilanova ha començat la segona part amb un ritme mes baix i conservador, però buscant en jugades llargues la porteria de Joel. Al minut 60, Eloi ha obert per Guzman, que dins de l'àrea s'ha tret de la màniga un xut que ha acabat aturant Joel. El Tàrrega buscava l'empat i s'hi ha acostat al minut 64.Una combinació entre Víctor i Esteve ha acabat amb xut del segon, però Nito s'ha estirat al pal dret per aturar l'esfèric.

El Vilanova ha estat a punt de fer el segon gol quan, al minut 77, un centre-xut d'Eloi ha estat a punt de sorprendre Joel, que estava una mica avançat. La rèplica l'ha fet el Tàrrega, quan al minut 81 Vendrell ha driblat a Víctor i el seu xut ha fet que Nito s'hagués d'estirar per aturar-la. Al temps de descompte, el Vilanova ha estat tancat al seu camp per la pressió que feia el Tàrrega, que ha acabat atacant a la desesperada, amb tots els seus jugadors buscant el gol a l'àrea vilanovina, en una falta penjada pel seu portera. Però el Vilanova ha resistit el setge i ha assegurat tres punts que li donen molta tranquil·litat.