COPA FEDERACIÓ

Victòria de l'Hipersimply CEVG a Bordils a la Copa Federació de Tercera Preferent Catalana

Els vilanovins han només han necessitat 10 minuts per obrir forat al marcador

Imatge del partit de Copa Federació entre Vilanova i Bordils

CH BORDILS 27 - HIPERSIMPL I CEVG 31

L'equip sènior del Hipersimply CEVG ha guanyat el seu primer partit de fase inicial de la Copa Federació Catalana, endossant-li un 27 a 31 al CH Bordils, representant de Girona.

El partit ha començat molt igualat, però als deu minuts l'equip de Vilanova ha aconseguit desenganxar-se en el marcador amb tres gols de diferència, que ha mantingut fins al minut vint, on dos errades defensives dels grocs han permès que els gironins igualessin el marcador i finalment aconseguissin acabar la primera part amb un gol d'avantatge, deixant en l'electrònic un 15 a 14, que no responia al domini que el Hipersimply havia tingut en aquest primer temps.

La segona part ha estat totalment dominada pels de Vilanova, tant en atac com en defensa. Juanjo Aceituno i Javier Guerra, han mogut la banqueta i han aplicat una intensitat en defensa que ha bloquejat la capacitat atacant del Bordils, acompanyat d'un atac que desbordava contínuament als de Girona, han aconseguit anar distanciant en el tempteig.

Com ja és habitual, el porter del Hipersimply CEVG, Martí Burcet ha tornat a brillar en els moments més crítics, parant dos penals en aquesta segona part i realitzant parades que han silenciat al Pavelló Blanc i Verd, pavelló de bons records per Martí, on va ser proclamat jugador MVP de la Final de la Copa Catalana de Tercera en la temporada 2010-2011, quan militava al sènior B del CUSAL CEVG.

El Hipersimply CEVG s'ha mantingut de forma constant tota la segona part amb tres gols de diferència i en els últims minuts ha sabut aprofitar els atacs del Bordils, pressionats pel temps, aconseguint els quatre gols d'avantatge que deixen als vilanovins com a primers de aquest grup empatats amb el CH Poblenou, equip amb el qual es jugaran el primer lloc final el proper dissabte 18 a la tarda al Pavelló del Garraf, on esperem a tota l'afició possible per animar i empènyer a la victòria als nostres sèniors.