Derrota ajustada de l'Arjau davant de l'Esplugues (42 a 43)

L'equip forma part de l'Escola del CEVG

Imatge d'arxiu

Escola Arjau 42 - Handbol Esplugues 43

L'Arjau, de l'Escola d'Hanbol del Hipersimply CEVG, realitza un gran partit davant el H.Esplugues, tit i acabar perdent per un gol. Partit molt disputat pels dos equips. La primera part, va començar amb una molt bona sortida de l'equip l'Arjau, amb molt bones jugades en atac i defensa, amb un resultat final de 18 a 12.

A la segona part, el H.Esplugues, va començar amb un defensa més agressiva, i això descol · locar els jugadors del Arjau, amb un resultat final de 8 a 11. A la tercera i quarta part, va estar molt igualada en oportunitats, amb uns grans atacs per part del Arjau, però es va fallar en defensa. El resultat d'aquests dos últims quarts va ser de 8 a 10 en tots dos.

Valorar molt positivament l'actitud i el joc realitzat per tots i cadascun dels integrants del Arjau, ja que van aconseguir jugar en equip a un bon nivell.