PRIMERA ESTATAL

El Patí Vilafranca guanya a Mataró i manté el pols per l'ascens a OK Lliga

A manca de dues jornades, els vilafranquins han de sumar un punt més que l'Alcobendas

Xavi Caldú, marcant el quart gol de falta directa

El CP Vilafranca ha golejat aquest dissabte a domicili el Mataró (1-7), cosa que li permet seguir lluitant per l'ascens a l'OK Lliga i despenjar-ne un rival directe. Els homes de Jordi Garcia han estat molt superiors i tanquen amb 6 punts de 6 possibles les dues jornades consecutives jugant fora de casa. Ja només queden dos partits per finalitzar el campionat i el conjunt vilafranquí dóna mostres d'haver superat definitivament el mal moment originat a la Copa del Príncep.

A terreny maresmenc, els penedesencs han tornat a fer una bona primera part en què, al principi, el Mataró ha estat molt ben posicionat en defensa, i tot i que els vilafranquins ho intentaven es trobaven amb el porter mataroní Jordi Esteve. Però a manca de 10 minuts pel descans, Caldú ha encetat el marcador posant el  0 a 1, quatre minuts més tard, Vázquez de penal posava el 0 a 2 i en els últims segons d'aquesta primera part, de nou Xavi Caldú enviava la bola al fons de la portería del Mataró i posava el 0-3 amb què s'arribava al descans.

Al contrari que a Oviedo, en aquesta ocasió no s'ha patit i la segona part hi ha hagut la sentència. Tres gols més de Caldú, tots ells de falta directa, i un de Sebas Moreno després d'una bona jugada rápida de l'equip vilafranquí han permés culminar una golejada en què Miquel Àngel Sánchez ha anotat el gol de l'honor local. Ara, el proper partit serà el diumenge 19 de maig a les 12:30h a la poliesportiva vilafranquina davant el CPP Raspeig d'Alacant.

Fitxa del partit:

MATARÓ (1): Esteve, Mangas, Puig, Florenza i Serra -cinc inicial- Sánchez

VILAFRANCA (7): Bargalló, Sito, Vázquez, Caldú i Sebas -cinc inicial- Muntané, Esteva

Gols: 0-1 Caldú 15; 0-2 Vázquez 19; 0-3 Caldú 24; 0-4 Caldú 29; 0-5 Caldú 34; 1-5 Sánchez 39; 1-6 Caldú 47; 1-7 Sebas 47.

Derbi de color blau
Club Patí Vilafranca B 8 - Club Patí Sant Ramon 2

Aquest passat divendres es va jugar el derbi de 2ª Catalana entre el CP Vilafranca i el CP Sant Ramon, en el què el sènior B del Patí es va imposar per 8 a 2 i amb aquest resultat es proclama campió de la lliga, a més d?aconseguir l?ascens de categoria a 1ª Catalana. El partit va ser emocionant durant la primera part, on el marcador es va aguantar força estona amb l?empat a zero, però primer Aleix Mascaró i després de Marc Martí van posar el 2-0, resultat amb el què s?arribaria al descans.

A la represa només hi va haver color blau, ja que al minut 1 Jordi Busquets va posar el 3 a 0 de penal, un minut després d?una bona combinació entre enric Martí i Jaume Oliveras, va permetre aquest últim fer el quart gol.  Posteriorment, Enric Martí en va fer un parell més posant el 6 a 0, el Sant Ramon va reduir distàncies i va fer un gol, el Vilafranca va continuar amb el seu joc i Jordi Busquets va fer el setè, el Sant Ramon va reaccionar i va fer el segon gol a manca de deu minuts per acabar, i finalment Quim Vázquez va fer el vuitè i últim gol de la nit deixant el marcador amb un clar 8 a 2 favorable al filial del CP Vilafranca.

El pre-benjamí iniciació guanya el partit d'anada dels vuitens de la Copa Barcelona

Aquest diumenge el pre-benjamí iniciació ha guanayt el primr partit dels vuitens de final de la Copa Barcelona davant el Caldes per 1 a 2. El resultat de les parts ha estat, la primera  de 2 a 1 favorable al Caldes, però al segona i tercera part el Vilafranca ha dominat clarament guanyant per un còmode 0-6  a la segona i per 1 a 10 en la tercera part.