OK LLIGA

Derrota a Lleida, però millora en la imatge del CP Vilanova

La segona part vilanovina dóna un raig d'esperança cara al futur

X. Rondon. Imatge d'arxiu

El Lleida Llista ha derrotat al CP Vilanova per 6 gols a 4 en el partit disputat aquest migdia en el pavelló Onze de Setembre de la capital de la Terra Ferma, i corresponent a la segona jornada de l’OK Lliga masculina

El partit ha tingut dues parts ben diferenciades. A la primera els locals han portat la iniciativa en el joc i en el marcador, davant un Vilanova mig adormit , més o menys correcte en defensa però inoperant en atac. A la segona part el partit ha canviat com un mitjó, ja que després d’encaixar el quart gol el Patí  s’ha tret  la son de les orelles i ha plantat cara als de Folguera. A manca de vuit minuts, els vilanovins han aconseguit posar-se a només un gol.

En línies generals, el Vilanova, en conjunt del partit ha millorat. No tant com volem, però al menys no han abaixat la guàrdia com dimarts passat.

Com hem dit, a la primera part Rodero feia al minut 4 l’anomenat “gol del tonto”. A. Tomás al 7 i mig ha fet el segon i Necchi, el tercer, a l’equador d'aquest primer temps. A partir d’aquí, ha millorat un xic el Vilanova, començant amb timidesa a desempallegar-se del rival i amb un Povedano més entonat.

A la segona part, una falta directa per acumulació  transformada per Rodero en el minut 5 ha fet despertar als vilanovins, que han anat  apropant-se a l’àrea local amb perill hi han aconseguit obrir la llauna. Esperonats per aquest fet, han anat escurçant diferències en el marcador. Aragonés al 7, Pastó de penal al 8 han retallat distàncies després que el Lleida també de penal ampliés el marcador amb el cinquè. I dos gols més d’Aragonés han posat la por al cos als lleidatans, a manca de 7 minuts, amb el 5 a 4. A. Tomás, al 19, ha marcat el gol de la tranquil.litat.

En resum, sense llençar les campanes al vol, sí que podem obrir una escletxa d’esperança. I ara, amb tranquil·litat, a passar el Tourmalet.

Fitxa tècnica:

LLEIDA LLISTA.: Tomás, Trilla, A, Tomás, Necchi,, Rodero (equip inicial), Cañellas, Ballestero M. Soler.

C.P. VILANOVA: Povedano, E. Pujals, Pàmies J. Aragonés, D. López (equip inicial), Pastó, Cuevas.

Àrbitres: Srs. Garrote i Sandoval. Correctes en línies generals.

Gols:

PRIMERA PART

1-0  Rodero ( min 4); 2-0 A. Tomás ( min 7 i mig) ; 3-0 Necchi ( min 13)

SEGONA PART

4-0 Rodero de FDA (min 5); 4-1 Aragonés (min 7); 5-1 Trilla de penal ( min 7) ; 5-2 Pastó de penal (min 8) ; 5-3 Aragonés (min 10) ; 5-4- Aragonés (min 17); 6-4 A. Tomás (min 19).