Bàsquet Sitges “A”      63

Angel 2, Marc 3, Jordi 11, Noel, Guillem 8, Xavi 13, Mauro 7, Isaias 7, Toni, Nacho 1, Alex 2, Velasco 9.

Entrenadors: Fermín Sánchez, M. Hopper i Oscar Luque.

Parcials:    27-15  20-13   20-14   17-21

Derrota clara i contundent la patida pel Bàsquet Sitges a pista d’un molt encertat i lluitador Bàsquet Almeda, que va ser molt superior.

La posada en escena va ser molt dolenta per part dels de Garraf. Malgrat les consignes donades pels entrenadors abans del partit, els sitgetans van perdre quatre pilotes gairebé consecutives i van errar tres llançaments des de 6,25 m. Per la seva part, els locals van sortir molt endollats i van aconseguir un parcial de 12-0 en 4 minuts. Es va produir una petita resposta dels “blancs” amb un parcial de 2-9 (14-9 al minut 6) però els de Cornellà van retornar un nou parcial de 7-0 (21-09 al minut 8), i van anotar un triple sobre la botzina, el cinquè del primer quart, que va acabar d’enfonsar anímicament els sitgetans. El segon quart va ser un “quiero y no puedo” per part dels visitants, que van errar  situacions clares de llançament i van veure com els locals, amb un elevat percentatge en el llançament exterior, marxaven de 19 punts al descans (47-28).

A la represa, els de Garraf van retallar distàncies amb dos triples (49-34 al minut 22), però en aquesta ocasió els àrbitres, que no van ajudar gaire als sitgetans, van afagar el protagonisme xiulant 3 tècniques i deixant el partit totalment dat i beneit (67-42 al minut 30). A l’últim quart, els blancs van defensar a tota la pista i, malgrat els 6 tirs lliures errats, van endossar un parcial de 6-19 (73-61 al minut 38). Però un nou parcial de 11-0 pels locals, amb l’anècdota d’una nova tècnica, va deixar el resultat final de 84-63.

El Bàsquet Sitges cau ara fins a la quarta posició i el proper dissabte, a les 17:30 hores, al Poliesportiu Pins Vens, rebrà la visita del Bàsquet Sant Boi “A”, equip de la part mitja de la taula, que lluita per eludir el play-off de descens i que a la primera volta va vèncer els sitgetans. Una nova derrota del Bàsquet Sitges el col•locaria a la cinquena posició, mentre que una victòria, acompanyada de la derrota de segon i tercer classificat, suposaria la segona posició pels sitgetans.

Sènior  Masculí – Territorial – Grup 02

Bàsquet Sitges “B”

Galdric Bover, Albert Font, Ramon Marimon, Eduard Piñero, Dani Romero, Manel Ruiz, Cristian Sánchez, Lucas Pérez, Víctor Masip, Borja, Esteve Bayé, Jordi Domínguez, Eugenio, Pau, Angel, Mitch.

Baixes: Carlos Nogales.

Entrenadors: Joan López i Oscar Luque.    Delegat: Yanira Pastalle.

El proper diumenge 11 de Maig, a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del Mcdonald’s Sant Vicenç, últim partit de la temporada.

Sots 21 Masculí – Nivell A-1 – Grup 02

Bàsquet Sitges “A”

Borja Aguilar, Guillem Albes, David Almirall, Nil Borrell, Josselin Dheilly, Hamzah Diaz, Emil Emilov, Pau López, Miquel Marcet, Daniel Martínez, Jaume Martínez, Lucas Pérez, Albert Sanjosé, Massimo Sequerrra, Arthur Dheilly.

Entrenadors: Edu Piñero i Galdric Bover.

El proper partit, el diumenge 11 de maig, a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Prat-Aigües del Prat.

Júnior “A” – Masculí - Nivell “A” – Grup 01

Bàsquet Sitges “A”      41
C.B. Gavà “1”       59

Corporate Alia Castelldefels     76
Bàsquet Sitges “A”      31

Brandon Arnaudas, Álvaro Canovas, Xavier Carbonell, Alex Galindo, Eugenio Hernández, Marc Hernández, Luis Itarte, Victor Llonch, Borja Melo, Ignacio Morales, Oscar Porras, Miguel Rodrigo, Ivan Royo.

Entrenador: Roger Romagosa.

Parcials - Sitges-Gavà :    6-17 10-12 8-13 17-17

Parcials - Castelldefels-Sitges : 23-9 19-7 19-11 15-4

El júnior ha jugat 2 partits en menys de 24 hores i el resultat no ha estat positiu en cap dels dos casos, sent les sensacions millors en el primer, davant el Gavà, que no pas en el desplaçament a Castelldefels.

Pel que fa al partit jugat a Sitges davant el Gavà, els locals han ofert moments de certa intensitat defensiva i bones accions ofensives; però en general s’ha permès jugar amb massa comoditat a un equip molt més alt que els sitgetans. En atac, com de costum, ha faltat joc col•lectiu.

En el segon matx, els nostres s’han desplaçat a Castelldefels amb  únicament 6 jugadors, iniciant el partit sense ànims, tot i que intentant jugar per conceptes en atac. Els sitgetans han concedit moltes facilitats a un equip que no ha necessitat fer gaire més que dominar el rebot i aprofitar una defensa massa tova. Els atacs sitgetans han anat empitjorant a mesura que avançava el partit, sent cada vegada més individuals i amb pitjors decisions, mentre que en defensa s'ha treballat millor, mantenint-se, però, l'encert local.

El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el Bàsquet Sant Boi “A”.

Cadet “A” - Masculí - Regular - Nivell “B1” – Grup 03

Dani Selma, Adrian Martí, Eric Borrego, Dani San José, Dani Martí, Xan Uría, Luis Jose  Gimeno ,  David Alcázar, Marc Serrano, Pau Hernández, Granados, Escudero, Lorenzo Burzacca.

Entrenador: Edu Piñero.      Delegat: Joan Ricou.

El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 10:30 hores a Pins Vens, contra el C.B. Gavà.

Cadet “B” - Masculí - Regular - Nivell “B2” – Grup 04

Aleix, Ezequiel, Oriol, Jordi, Daniel, Oscar, Guillem, Joan, Arnau, Alex, Fabián, Charles.

Entrenador: Marc Lahoz i Ferran Gracia.

El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el Bàsquet Samà Vilanova CMC.

Infantil “A” - Masculí - Regular - Nivell “B1” – Grup 07

Oscar, David, Pablo, Alex, Ricard, Albert, Carlos, Bernat, Marcel, Raúl, Marcos, Ferran i Borja.

Entrenador: Noel Guillen.      Delegat: Isa Moreno.

El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 9:00 hores, a Pins Vens, contra el Bàsquet Sant Boi.

Infantil “B” - Masculí - Regular - Nivell “C1” – Grup 04

Ramírez, Canal, Lawson, Arnau, Marti¬n, Antequera, Pérez, Simón, Hood, Arnau, Martí¬.

Entrenador: Carlos López.

El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 9:00 hores a Pins Vens, contra el Bàsquet Base Molins.

Preinfantil - Masculí - Regular - Nivell “D” – Grup 01

Bàsquet Sitges

Angel Sanz, Martí Milà, Marco Anoro, Xesc Albiach, Pau Chacón, Alex Hereu, Marc Villagrasa, Marc Marcet, Ramon Matas, Nicolas Serret.

Entrenador: Marc Martínez.
El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Cardedeu.

Mini “A” - Masculí - Regular - Nivell “B1” – Grup 03

Bruno, Pau, Daniel, Gonzalo, Mario, Nil, Miquel, Marçal, Alejandro, Adrià, Marcel, Mario.

Entrenador: Mauro Pérez i Laura Ripoll.

El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsket Almeda 1.

Mini “B” - Masculí - Regular - Nivell “C2” – Grup 06

Lukai, Franz, Edgar, Hector, Marc, Nicolas, Jordi, Oriol, Teo.

Entrenador: Antoni Marcer i Hamzah Baig.

El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 9:00 hores, a Pins Vens, contra el Club Esportiu Calafell.

Benjamí “A” - Masculí – Comarcal - Grup Blau

Marc R., Thomas H., Pau A., Amadeu M., Bruno A., Boris Z., Alain V., Erich S., Adrià F., Chema C., Pol S. i Ignacio A.

Entrenador: Pol Sant i Oscar Porras.

El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 9:00 hores a Pins Vens, contra el C.B. Samà MA.

Sènior  Femení – 3ª Catalana A – Grup 05

Bàsquet Sitges – La Oca

Andrea Llorens, Gemma Vendrell, Alba López, Marta Figueras, Carol Ivorra, Anna Boix, Judith Núñez, Irene Fernández, Cristina Estévez.
Entrenadors: Oscar Quesada i Fran Borrego.
El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 19:00 hores, a Pins Vens, contra l’A.E. Bàsquet Pratenc.

Sots 21 Femení – Grup 03
Bàsquet Sitges        65
C.B. Manyanet Les Corts       62

Patricia García, Olga Romero 14, Marta Alcalà 8, Cristina Navarro 6, Mar Lluch, Ariadna Ortega 4, Andrea Llopis, Carla Artigas, Maria Mayolas 26, Desiree Marin, Nuria Sales, Cristina Navarro, Mar Lluch , Anna Robert 7.

Absents: Mar Lluch, Patricia Garcia, Núria Sales.

Entrenadors: Cristian Sánchez i Maria Munné.

Parcials:    17-14  14-17  21-13  13-18

Les del Sitges es troben en l’últim partit d’anada on porten una victòria i una derrota molt dura.

L’inici del partit és molt dur però gracies a la bona actitud, les ganes i, sobretot, la motivació de l’equip, fan demostrar que aquestes noies poden fer això i molt més.

Ara toca seguir així, lluitant fins el final, per demostrar del que són capaces.

El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 16:00 hores, a Pins Vens, contra el Catalana Occident Manresa.

Júnior  Femení – Nivell “B” - Grup 04

Nerea, Desi, Elena, Margaux , Ari, Claudia, Xana, Marina, Aïna, Aroa, Eulàlia, Noelia.

Entrenador: Jordi Bartolí.

El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra l’A.E. MVP Cervelló.

Infantil - Femení - Regular - Nivell “C1” – Grup 04

Núria, Carlota, Linda, Jana, Lauren, Anna, Noelia, Xènia, Ainhoa, Laia, Susej, Marta, Mae, Marina, Emma.

Entrenador: Ignasi Vicente i Patrícia García.

El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del Nou Bàsquet Olesa.

Preinfantil - Femení - Regular - Nivell “B1” – Grup 01

Vinyet C., Bea G., Elisenda C., Nina M., Berta A., Marina P., Carlota E., Alba T., Cristina M., Helen A., Judit N., Sara C. i Emma G.

Lesionades/Absents: Marina P., Sara C.

Entrenadores: Alba López i Carol Ivorra.

El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Vedruna – Gràcia.

Mini “A” - Femení – Regular  - Nivell “B1” - Grup 01

Lia, Belén, Maria, Laura, Anna, Valentina, Martina, Maika, Ona i Aina.

Entrenador: Galdric Bover i   Eva Vendrell.

El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Samà Vilanova MFA.

Mini “B” - Femení – Regular - Nivell “D” - Grup 02

Aleth, Julia, Patricia, Kimberly, Dori, Abril, Anna, Aitana, Lara, Vinyet, Gina, Alexia, Helena, Henaz.

Entrenador: Irene Fernández.

El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del C. Igualada Groc.

Benjamí “A” - Femení – Comarcal - Grup Vermell

Judit Massana, Judith Griffiths, Lucia Flores, Ariadna Camprubí, Claudia López, Maria Ayllon, Paula Martínez, Laia Paez, Aina Lledó, Lluna Garcia i Berta González.
Entrenador: Anna Robert i Olga Romero.

El proper partit, el dissabte 10 de maig, a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra l’Escola Sant Nicolau.