Suburense 3 - Martorell 0

Fitxa Tècnica

Suburense: Mario, Minga, (Alberto), Marcos, Sarabia, Capa, Edgard, (Huete) Sardà, Dídac, Jose Maria, (Masana) Geri, (Carlos), Cano, (Blas)

Martorell:  Raul, Gerard, (Mini) Colell, Trujillo, Gimeno, (Parra) Victor, (Pepe) Raid, Pueyo, Abda, (Muly) Xavi, (Ramos) Raid.

L’àrbitre Salinas Ureña treu targetes als locals Sardà i pels visitants dos grogue,s Trujillo la segona al 84 i groga a Raid

Gols: Josep Maria al 46, Blas Segarra al 56, Masana al 94

Quarta victòria consecutiva del Suburense que amb l’empat del Vista Alegre al Prat als deixa a un punt de l’ascens a manca de quatre jornades, amb tot per decidir tan per dalt com per a baix. Davant el Martorell es van trobar amb la dificultat sobretot a la primera part  de no trobar espais degut a la pressió del Martorell, jugant massa la pilota per alt, la millor arribada de l’equip és en una jugada iniciada per Marcos per la banda ficant la pilota amb l’exterior cap a Josep Maria Marcé que es perdia per escassos mil·límetres de la porteria.

A la represa de la segona part, el Suburense va prémer l’accelerador obtenint la resposta amb un servei de banda de Minga en llarg que nomes va haver de posar el peu Josep Maria per establir el primer gol el 1-0, deu minuts més tard al 57 arribà el 2- 0 després d’un magnífic passi de Josep Maria Marcé per Blas Segarra que definia amb un tir creuat, en els darrers 20 minuts el visitants van gaudir de dos molt bones ocasions a les que Mario Leon estava molt encertat, el Suburense que s’estava agradant jugant més la pilota per terra la va tenir al minut 66, Josep Maria Marcé encarant el u contra u, que el porter visitant va endevinar la intenció del davanter refusant la pilota amb el cos. En temps de descompte un llançament de falta de Sergio Masana, que sempre que te minuts passa alguna cosa, feia un gran gol establint el 3-0 definitiu

Proper Partit

El Suburense es desplaça aquet dissabte al camp del Junior, 14é a la taula amb 33 punts, del 30 partits jugats ha guanyat 9, empatant 6 i perdent 15, ha marcat 40 gols i encaixat 46, de sumar els tres punts l’equip sitgetà dormirien líders.