Victòria del sènior masculí del CB Sitges en l'últim desplaçament

Cròniques i resultats dels partits disputats pels equips del Club Bàsquet Sitges del passat cap de setmana

Eix. Plantilla del Sots 21 Femení del CB Sitges

Sènior  Masculí – 1ª Catalana – Grup 02

Bàsquet Sant Boi        71
Bàsquet Sitges “A”      85

Marc 2, Jordi, Roger 8, Edu 17, Noel, Xavi 10, Mauro 14, Toni 4, Nacho 11, Alex 8, Velasco, Guillem, Cristian.

Entrenador: Edu Piñero.      Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials:    16-19  19-18  15-22  18-29

Darrer desplaçament de lliga del Bàsquet Sitges amb l’ascens a la butxaca, al camp del Bàsquet Sant Boi, un equip necessitat de la victòria per fugir de la zona de promoció de descens i l’únic equip que en vint-i-vuit jornades ha guanyat al Sitges. El Bàsquet Sitges venia amb les baixes de Nacho Velasco i Jordi Domínguez, tots dos amb bons pronòstics per estar a punt per el play-off del Campionat de Catalunya de Primera Catalana, i que, fins i tot, podrien provar alguns minuts en el darrer partit de lliga del proper dissabte.

Inici de partit on les facilitats defensives donades per el Sitges posaven en el lluminós de la encaixonada pista del Sant Boi un 13-6, dos triples consecutius de l’Ignasi retallarien fins el 13-12, per finalitzar el quart 19-16.
Segon quart amb intercanvi de cistelles on el Sitges tan sols aconseguiria empatar en dos ocasions el partit a 27 punts, minut set, i 32 punts, minut nou, sense aconseguir posar-se per davant en cap moment, amb moltes facilitats defensives i pèrdues de pilota excessives; al descans, 38-34.

Tercer quart amb la mateixa dinàmica, el Bàsquet Sant Boi dominant el marcador però amb l’alè darrera el clatell del Bàsquet Sitges que es mantenia a pocs punts, fins que en el darrer minut d’aquest quart el Sitges dona la volta al marcador per finalitzar per davant, desprès de 29 minuts de partit, 53-56 (el primer minut de partit 0-3, únic avantatge del Sitges fins llavors).

Primera jugada del darrer quart amb un triple de Toni Caverdos, marcador 53-59, i una altra actitud defensiva del Bàsquet Sitges, el que feia pensar que no es patiria massa en els darrers minuts. Com així va ser, dos triples més, en aquesta ocasió de l’Edu Riu, donava avantatge al Sitges d’11 punts, 56-67, fins arribar a un màxim de 17 punts, a manca de dos minuts, 63-80, el que donava tranquil·litat a la banqueta, que ara si ja era una festa, per afrontar un plàcid final de partit, 71-85.

Propera setmana, visita la pista de Pins Vens l’A.E.S.E. “A”, un equip que està en zona de promoció d’ascens i que està lluitant amb el Collblanc per obtenir la millor classificació de cara aquest play-off. Un equip, l’ A.E.S.E., que basa el seu joc en una bona defensa (1839 punts encaixats), és el millor defensor de la lliga, front a un Bàsquet Sitges que és l’equip que ha anotat més punts en la fase regular, 2253 punts.

El partit serà dissabte 9 de maig, a les 18:00 hores.

Classificació:  1r. Bàsquet Sitges 57 pts; 2on. Bàsquet Molins 52 pts; 3r. AESE 49 pts.; 4rt. Collblanc Torrassa  49 pts.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 03

C.B. Begues        63
Bàsquet Sitges “B”      72

Lledó, Marimon, Sánchez, Pérez, Albes, Villar, Vargas, Romero, Bayé, Sant, Baig.

Entrenador: Galdric Bover.

Parcials:    14-9  12-26  17-19  20-18

El Sènior “B” encadena una nova victòria a la pista del cuer. Els sitgetans van començar d'allò més relaxats el partit, permetent que el Begues s'imposés en el primer període. El segon quart va ser sens dubte el millor moment del Sitges amb un bon joc col·lectiu, circulant bé la pilota i buscant sempre la millor opció, alhora que l'equip treballava en defensa per recuperar pilotes. A la segona meitat l'equip es va relaxar i els locals ho van aprofitar per acostar-se fins a quatre punts a l'últim quart. Tot i això, el Bàsquet Sitges va saber controlar els minuts finals per acabar guanyant el partit.

La propera jornada, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al C.B. Montpedrós “A”, a les 16:00 hores del dissabte 9 de maig.

Sots 21 Masculí – Nivell A-1 – Grup 01

Bàsquet Sitges “A”

Eugenio, Jaume, Andreu, Miquel, Porras, Albert, Hamzah, Brandon, David, Guillem, Barberà, Nil.

Entrenador: Rubén Hernández.

Jornada de  D E S C A N S.

La propera jornada, el Bàsquet Sitges, a les 19:30 hores del dissabte 9 de maig, rep a Pins Vens a Al Punt Artés.

Júnior – Masculí - Nivell “A” – Grup 04

Club Nou Bàsquet Vilanova     96
Bàsquet Sitges “A”      48

Llonch, Selma, Martí, Sanjosé, Borrego, Serrano, Rodrigo, Royo, José, Alcázar i Hernández.

Entrenador: Baltasar Molina i Ferran Gracia.

La propera jornada, el Bàsquet Sitges, a les 12:00 hores del dissabte 9 de maig, rep a Pins Vens al C.E.B. Pallejà “A”.

Cadet “A” – Masculí – regular – Nivell B1 – Grup 06

El proper partit, dissabte 9 de maig, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Viladecavalls Negre.

Cadet “B” – Masculí – regular – Nivell B2 – Grup 01
Bàsquet Sitges “B”

Royo, Villellas, Arnau, Rodrigo, Garcia, Casterad, Izquierdo, Jara, Aumatell, Granados, Zitan, Alcocer, Pujante.

El proper partit, dissabte 9 de maig, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Els Monjos BC.

Cadet “C” – Masculí – regular – Nivell C2 – Grup 03

Bàsquet Sitges “C”

Àlex, Odin, Alejandro, Albert, Yeri, Nico, Nil, Mateo, Sergi.

Entrenador: Roger Romagosa.

Jornada de D E S C A N S.

El proper partit, diumenge 10 de maig, a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Cubelles.

Infantil “A” – Masculí – regular – Nivell C2 – Grup 03

Angel Sanz, Martí Milà, Marco Anoro, Xesc Albiach, Pau Chacón, Marc Villagrasa, Marc Marcet, Ramon Matas, Yan Deivis, Bruno Nogueira, Borja Hernández, Pablo Hernández, Daniel Munro.

Entrenadors: Marc Martínez i Roger Matas.

El proper partit, dissabte 9 de maig, a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el C.E.B. Pallejà.

Pre-Infantil “A” – Masculí – regular – Nivell B1 – Grup 03

El proper partit, dissabte 9 de maig, a les 12:00 hores, a Pins Vens contra els Escolapis Sarrià “A”.

Mini “A” – Masculí – regular – Nivell C1 – Grup 07

El proper partit, dissabte 9 de maig, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra l’A.E. MUP Cervelló.

Mini “B” – Masculí – regular – Nivell C2 – Grup 06

Marc Rubí, Thomas Horner, Pau Alcàzar, Amadeu Moyà, Boris Zhekov, Alain Vernand, Erich Schward, Adrià Fradera, Txema Cidad i Pol Saltó.
Entrenadors: Pol Sant i Aina Navarrete.

El proper partit, dissabte 9 de maig, a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Corbera Blau.

Pre-Mini “A” – Masculí – regular – Nivell D1 – Grup 02

Jaume Garrigó, Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jan Jornet, Marc Güell, Jonathan Coleto, David Fernàndez, Biel Reinon.

Entrenadors: Anna Robert i Rafa Lledó.

El proper partit, dissabte 9 de maig, a les 11:30 hores, desplaçament a la pista del Nou Bàsquet Olesa “B”.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 03
Bàsquet Sitges – La Oca      55
Manyanet Reus “A”      78

Parcials:    13-24  21-19  14-12  7-23

Andrea 14, Alba López, Marta Figueras 4, Sandra 8, Judit, Elia 3, Carol 12, Alba Fabre, Míriam 9, Irene, Patrícia 5.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

“Quedaven per jugar 10 minuts, un sol quart, i el Bàsquet Sitges resistia les escomeses del Manyanet Reus, segon classificat i millor atac de la categoria. Només 9 punts per sota”. Així començava la crònica del partit d’anada. En aquesta ocasió la diferència era de 8 punts. “Amb molt a guanyar i poc a perdre, era el moment perquè les sitgetanes sortissin a donar-ho tot en defensa i confiar en un atac que no desmereix el dels millors equips de la classificació. Es tractava d’intentar aprofitar l’oportunitat, de ben segur el Manyanet no es podia esperar tanta resistència per part del Bàsquet Sitges. Però la lectura de l’equip reusenc era una altra, eixamplar el més aviat possible el resultat i fer veure a les nostres noies que aquest partit era fora del seu abast. I, malauradament, aquest últim va ser el guió final ”. Al igual que en el partit de la primera volta, el curtcircuit sitgetà va ser monumental. Un altre cop un partit competit finalitzava amb 23 punts de diferència a favor de les noies de Reus. Tot el bon joc demostrat per les sitgetanes en el segon i tercer quart desapareixia per donar pas al desencís.

El proper partit, diumenge 10 de maig, a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Ribes.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 03

Divendres 1 de maig – Fases

Canovelles BC       101
Bàsquet Sitges          75

Maria Mayolas, Cristina Navarro, Marta Alcalà, Patricia Garcia, Federica Soto, Andrea Llopis, Olga Romero, Desiree Marín, Núria Sales, Anna Robert, Claudia Candela.

Entrenador: Cristian Sánchez

Parcials:   32-21  26-21  19-10  24-23

S’inicia el primer partit de les fases, on únicament les victòries de cada partit serviran per tenir un millor creuament per les fases finals.

El primer partit és a Canovelles, on un partit molt disputat i amb molts punts, fa que sigui un mèrit tràmit, i les jugadores del Sitges fent pocs esforços en defensar per parar a les jugadores rivals.

Tot i això, l’equip local tampoc fa gaires esforços per defensar, deixant anotant cistelles a les nostres jugadores, les quals,però, en atac no estan tan encertades com l’equip rival que anota 5 triples casi consecutius que fan que hi hagi la gran diferéncia en el marcador.

Dissabte 2 de maig – Fases

Bàsquet Sitges          43
C.B. Vilassar de Mar         44

Maria Mayolas, Cristina Navarro, Marta Alcalà, Patricia Garcia, Federica Soto, Andrea Llopis, Olga Romero, Desiree Marín, Núria Sales, Anna Robert, Claudia Candela .

Parcials:   9-12  12-12  12-8  10-12

El dia següent, les de Sitges fan una millor imatge que en el partit anterior, tot i ser l’únic equip que juga dos partit consecutius en aquest cap de setmana.

Un partit on, inicialment, l’arbitratge castiga a una de les nostres jugadores amb dues tècniques (desqualificant): Les nostres jugadores, encara que tenen un col·legiat molt incòmode, no deixen de lluitar per la victòria, sent tota l’estona un estira i arronsa en el marcador.

Al final del partit, el marcador està molt ajustat i a falta de 2 minuts, ens apropem, tot i els tirs lliures de les jugadores rivals; a falta de 4 segons tenim pilota i temps mort per intentar igualar en el marcador (en aquest moment ens trobavem amb 3 expulsades), només retallem dos punts, que ens serviran per tenir un tanteig d’1 punt al partit de tornada.

Proper cap de setmana, jornada de D E S C A N S.

Júnior  Femení – Nivell “B” - Grup 03

Bàsquet Sitges        58
Bàsquet Sant Boi       34

Nerea 16, Elena 2, Margaux, Ari 2, Noèlia 14, Xana 7, Aina 6, Aroa 11.

Un altre partit guanyat, des del 1r minut fins a l’últim, el Júnior Femení ha anat per davant al marcador. No hem necessitat la millor versió per guanyar d'una manera molt clara, l'equip visitant no ha pogut donar resposta a la consistència en el joc del C.B. Sitges.
Així doncs segueix la ratxa, guanyats 8 dels últims 9 partits.

El proper partit, diumenge 10 de maig, a les 19:30 hores, desplaçament a la pista del Autoescola Mes Vial C.B. Esparreguera.

Cadet – Femení – regular – Nivell B2 – Grup 03

Núria G., Carlota M., Jana L., Xènia S., Ainhoa R., Marina H., Emma S., Noelia V., Anna A. i Marta F.

Entrenadores: Carol Ivorra i Alba López.

El proper partit, diumenge 10 de maig, a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Esparreguera.

Infantil – Femení – regular – Nivell B1 – Grup 05

Judit, Vinyet, Bea, Nina, Berta, Marina, Carlota, Alba, Cris, Emma, Sara.

Entrenador: Roger Romagosa i Aina Navarrete.

El proper partit, dissabte 9 de maig, a les 10:15 hores, desplaçament a la pista dels Jesuïtes Gracia Kostka Verd.

Pre-Infantil – Femení – regular – Nivell A2 – Grup 01

El proper partit, dissabte 9 de maig, a les 11:00 hores, desplaçament a la pista de l’AESE “A”.

Mini “A” – Femení – regular – Nivell C1 – Grup 02

El proper partit, dissabte 9 de maig, a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Esparreguera.

Mini “B” – Femení – regular – Nivell D – Grup 04

El proper partit, dissabte 9 de maig, a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Ribes.