Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Serenates a la Geltrú

Vilanova i la Geltrú | Castell de la Geltrú | 14-06-2013

webIMG_ARXIUMUNICIPALCOMARCAL

Amb l'arribada de l'estiu i del bon temps arriba també la proposta musical a la fresca que ens ofereixen les Serenates a la Geltrú, en un marc inigualable com el pati del Castell de la Geltrú.

Aquest programa, que enguany arriba a la 16a edició, s'ha coorganitzat amb Joventuts Musicals de Vilanova i la Geltrú, com ja es va fer l'any passat i continuant en la línia de convenis de col·laboració amb entitats privades de la ciutat.

L'edició d'enguany se centra en dues jornades, oferint un concert divendres 7 de juny i un altre el divendres 14. I en aquesta ocasió la proposta musical que s'ha triat ha estat un monogràfic de música antiga: un dia dedicat al Renaixement i un altre al Barroc.

Les entrades es podran adquirir des d'una hora abans de cada concert (comencen a les 22 h) al mateix Castell de la Geltrú, a un preu de 6 euros per serenata. Les localitats no són numerades i l'aforament és limitat. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Organitza: Joventuts Musicals de Vilanova i la Geltrú i Ajuntament de Vilanova
  • 6 euros

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!