Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Xerrada dels Mossos sobre la prevenció d’estafes

Vilafranca del Penedès | 09-05-2024 19:00 h.

Xerrada dels Mossos sobre la prevenció d’estafes

Cada dia moltes persones són víctimes d'aquests delictes, fins i tot les que estan familiaritzades amb el món financer i digital. Tots tenim punts febles i moments en què “abaixem la guàrdia”.

La xerrada portarà per títol “Protegim les nostres dades bancàries i els nostres estalvis: fraus i estafes més comunes” i es farà el proper dijous 9 de maig, a les 19h, al local de l’Associació Veïnal del Molí d’en Rovira (pl. Vilanova, 1, baixos). Anirà a càrrec d’agents de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Vilafranca.

L’objectiu de la xerrada-col·loqui és a prendre a identificar i comprendre les principals amenaces telefòniques i en línia; explorar solucions i bones pràctiques de seguretat per protegir l’entorn personal i consells útils per a una navegació i transaccions segures.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!