L’AB Vendrell femení suma una victòria molt treballada a la pista del Molins

Partidàs del sènior masculí que passa per sobre de l’invicte Vila-seca

AB Vendrell - CB Vila-seca. Eix

SEGONA CATALANA FEMENINA

BÀSQUET MOLINS 48 - 53 AB VENDRELL

Segona victòria consecutiva a domicili de les vendrellenques, aquesta vegada, a la pista del Bàsquet Molins, pel resultat de 48-53, en un partit molt treballat, a la pista d’un rival directe, on les visitants, van saber imposar el seu ritme de joc, per acabar lligant un resultat molt valuós. L’encert de Berta Díez en els darrers minuts, i una gran defensa, van ser factors decisius, perquè les d’èric Blay, s’emportessin el triomf final. L’encontre va començar fred, i amb moltes errades per part dels dos equips, en un primer quart, que deixava, un 10-8 al marcador. En el segon període, els dos conjunts van trobar l’encert de cara a cistella, un triple del Molins i dos de les taronges, Paula Garcia i Gemma Miralles, deixaven el 17-16 a l’equador del quart; les visitants, van intensificar la defensa en el tram final d’aquesta primera part, amb 19-18, la intensitat al darrere i dos triples de Berta Díez i Mariona Rovira, deixaven un parcial de 2-10 , que posava el 21-28, en uns grans minuts de les visitants, què, dominaven per 24-30, a l’arribar al descans.

A la represa, les del Vendrell, mantenien la iniciativa, 26-36, però, a partir d’aquí, van entrar en una sequera ofensiva, sis minuts sense anotar cap punt, que les de Molins de Rei, ho van aprofitar, amb dos triples anotats, per clavar un parcial de 9-0, que tornava la igualtat 35-36. Un tercer quart, que ho deixava tot obert, 35-38, de cara als últims deu minuts. El darrer període s’iniciava amb un triple de Marta Casañas, 35-41, després, però, el joc es va travar, amb les defenses dominant els respectius atacs, fet, que va tornar a igualar el resultat, 43-45, a quatre minuts del final, amb unes locals, més intenses. En els minuts decisius, novament la defensa, tres minuts del Molins sense anotar i l’encert de Berta Díez, sis punts consecutius, van permetre que les visitants, entressin amb un 43-51 favorable , a l’últim minut, que les del Baix Llobregat, ja no van poder capgirar, malgrat el triple final.

Gran resultat en una pista d’un rival directe, que deixa a les taronges amb un balanç de 2-2, a la sisena posició, a l’espera de rebre, el dissabte a Coma-ruga, al TGN Bàsquet B, que porta una victòria en els tres partits disputats.

Pel Vendrell van jugar: Miralles (9), Cifuentes (4), Elias (8), Pérez (2), Rovira (7), González (2), Cabrera (2), Díez (11), Garcia (5), Casañas (3) i Pous. 4/9 tirs lliures, 17 cistelles de dos punts, 5 triples anotats.

Parcials: 10-8, 14-22 (24-30), 11-8 (35-38), 13-15 (48-53).

PRIMERA TERRITORIAL

AB VENDRELL 78 - 48 CB VILA-SECA

Brillant victòria de l’AB Vendrell, que va superar, en un extraordinari partit, a l’invicte Vila-seca, que arribava, de derrotar als altres dos equips descendits del grup, a l’igual que els vendrellencs, per un contundent, 78-48, després d’un gran tercer quart que va dinamitar el resultat. Els deu triples anotats pels locals i la gran defensa, van ser determinants, per entendre la diferència final, davant un Vila-seca, que es va veure aclaparat, pel joc dels de Jordi Nieto. L’inici de partit va ser una premonició, del que acabaria passant, amb un Vendrell, molt intens en defensa, que sortia ràpidament en transició, i que marcava un 12-4 d’inici; el Vila-seca, es va refer, set punts en dos minuts, en un primer quart, que es tancava amb un 17-11 al lluminós.

En el segon període, va començar el recital anotador dels locals, dos triples d’Ivan Garcia i Daniel Lorente, van ser contestats per dos dels visitants, que aguantaven, 29-19, dins el partit, a cinc minuts del descans. Un nou triple de Garcia i un altre de Carlos Harster, van disparar la diferència, fins al 39-21 , amb un conjunt visitant, que no trobava la manera, d’aturar l’encert dels del Vendrell. S’arribava a la mitja part amb un 39-27, després que el rival, anotés sis punts al final de la primera part. El tercer quart, és dels millors que es recorden a Coma-ruga, intensitat defensiva, que ofegava l’atac dels visitants, amb un Harold González pletòric i un gran encert en atac, quatre triples més, amb un Harster molt inspirat, en va anotar tres en aquest període i un darrer, d’un recuperat Alejandro Ibáñez, que donaven un contundent parcial de 23-4, en aquest tercer quart, amb un Vila-seca que es va veure superat i que deixava, 62-31, el partit sentenciat, a manca del darrer període.

Uns últims deu minuts, que van ser de tràmit, i que van servir per tenir un bon debut al pavelló de Coma-ruga, aquesta temporada i passar pàgina de la desfeta a la pista de l’Alcover. Els vendrellencs, se situen quarts a la taula, amb un balanç de 2-1, a l’espera de visitar dissabte, la difícil pista del Claret de Valls.

Pel Vendrell van jugar: Lorente (5), González (18), Garcia (10), Tejero (2), Es-Saidi (6), Boada (5), Luna (1), Harster (14), Alcón (1), Ibáñez (8), Murillo (6) i Rosell (2). 6/13 tirs lliures, 21 cistelles de dos punts, 10 triples convertits.

Parcials: 17-11, 22-16 (39-27), 23-4 (62-31), 16-17 (78-48).