OK LLIGA MASCULINA

Resum (parcial) de la cinquena jornada de l' OK LLiga Masculina

La cinquena jornada de l’ OK LLiga masculina disputada  pràcticament dimarts , ja que el cap de setmana hi ha competicions europees de clubs, ens ha deixat la primera derrota dels fins ara imbatuts Reus i Noia , la confirmació  de la marxa impecable del Barça, la primera victòria del Cerceda ( que encara no ha perdut cap partit)  i del LLoret  i com no la “normalitat”  del Liceo.

Anem per pams. Els gallecs del Liceo van golejar a domicili al Patí Vilanova tal com era d’ esperar per la situació d’ ambdós equips. L’ un ple de estels i ara amb tota la seva artilleria disponible i l’ altra  amb una delicada situació econòmica que l’ obligat a muntar un equip de perfil baix i que segurament  el cost de tota la plantilla enguany no arriba a la d’ algun jugador del Liceo. ( veure crònica)

El Barça no va fallar  en una pista la de Les Comes  i davant un equip que darrerament era una de les seves “besties negres”. El resultat de 2 a 8 es suficientment clar i cal destacar que Pablito Alvarez va desballestar als rivals amb 5 gols, els dos primeres abans del minut 1 de partit.  La primera part va finalitzar amb  un marcador de 1 a  3 ( Vives i Alvarez -3) i en la segona part el barça  va acabar de fer la feina  amb dos gols més de P. Alvarez, un de Panadero, un de Barroso  i el darrer de Marín. El segon gol local el va marcar Oller

El LLoret  va aconseguir la seva primera victòria davant el Lleida LLista al guanya per 3 gols a 2. Els locals sempre van anar per endavant en el marcador, amb un empat a 1 gol al descans ( Pelicano i Tomás), i van seguir igual en la segona , mantenint  les  avantatges, malgrat el patiment final. Els gols en la segona part els van fer Pelicano i Crespo pels locals i A. Tomás pels lleidatans .

El Vendrell es va refer de la pèrdua de la Supercopa d’ Europa, guanyant amb solvència a Blanes per 4 gols  a 8 , amb 5 gols de Sergi Miras i malgrat els tres gols de F. Bargalló. Al descans es va arribar amb mínima avantatge visitant per 2 gols ( Formatjé i Bargalló) a 3  ( J. Ferrer,Miras i LL. Ferrer), però en la segona part l’ allau golejador de S. Miras ( 4 gols )i Creus van fer que els tres punts.

El Calafell i el Voltregà es van repartir el punts al signar un empat a quatre gols, en un partit  força equilibrat i amb alternatives en el marcador, especialment en la segona part , on el Voltregà va  aconseguir eixugar ( Vargas i D. Rodríguez) els dos gols que portaven els locals d’ avantatge al final de la primera part ( gols marcats per  de Borja ferrer i Galbas).  A partir d’ aquí alternances en el marcador en que cada equip responia als gols el rival fins a l’ empat final ( gols repetint de Borja i Galbas pels locals i dos d’ Armengol de penal)

Els dos darrers partits a comentar van significar la pèrdua de la imbatibilitat per part del Reus a mans  del Vilafranca i del Noia davant  el sorprenent Cerceda que si manté aquesta fita. Els gallecs van sentenciar el partit en la primera part  al marxar al descans  amb una avantatge de 2 gols a 0 (Fariza i López) malgrat que F. Gil va disposar  amb el marcador  assenyalat un empat a zero d’ un penal que no va transformar. En la segona part  els locals a manca de 5 minuts tenien un clar  4 a 1 i el partit a la butxaca amb gols de Pérez i Grasas , i la reacció  del Noia va arribar massa tard ja que  no va marcar el segon gol Mitjans  fins a tres minuts del final

Més mogut va ser el Vilafranca – Reus que va finalitzar amb 5 a 3 a favor dels vilafranquins i amb uns minuts finals amb força nervis que van fer que el Reus acabes amb dos jugadors de pista . La primera part va ser equilibrada  en el joc, i al descans es va arribar amb  avantatge local de dos gols a un  ( Caldú – 2-  i X. Costa). En la segona  part els  de J. Garcia van creure en les seves possibilitats  i es va veure un intercanvi de gols, amb els locals sempre per endavant. Un nou gol de Caldú als seu ex equip i dos  d’ Aguaron  per part vilafranquina i  de X. Costa i J. Selva pels reusencs  van donar els tres punts als locals i van fer perdre la imbatibilitat al Reus

El partit Vic . Tordera es jugarà dissabte  al estar els vigatans exempts de la primera eliminatòria de la Copa de la CERS