OK LLIGA MASCULINA

Resum de la desena jornada de l'OK Lliga Masculina

La desena jornada disputada a cavall entre dimarts i el cap de setmana  a causa de les competicions europees de clubs, ens ha portat la sorpresa de la victòria del Cerceda a la pista del Vendrell i la  revifada del Tordera guanyant a l’ Igualada desprès de treure els tres punts de Vilanova en el passat cap de setmana.

En la jornada de dimarts  el Reus Deportiu va guanyar clarament al Calafell per 8 gols a 3, , partit en el que els arbitres van assenyalar fins a 9 penals. Tot  i inaugurar el marcador el Calafell (M. Vergés) la reacció locals va  arribar abans del descans amb gols de Costa i Casanovas. En la segona part  superioritat local amb alternances  en el marcador , i tres gols de Costa, un d’ Adroher de falta directa , i dos de penal  marcats per J. Selva i Pujol.  Pel Calafell van marcar Borja  Ferrer i G. Vergés de penal.

El Barça , per la seva part, no es va deixar sorprendre pel Lleida i va encarrilar el partit en la primera part  amb gols de Gual, Barroso i dos de Torra – un de falta directa-. En la segona part  comoditat pels de R. Muñoz que  amb gols de Reinaldo Garcia i dos de M. Pascual – un de falta directa-, van posar el 7 a 0  en el marcador, aconseguint M. Soler el de l’ honor pels de la Terra Ferma.

Poc va poder fer el Noia en la seva visita a Corunya, on va caure per 5 gols a 1 davant el Liceo, tot i que Pau Bargalló va inaugurar el marcador pels de Sant Sadurní. Però la maquinaria gallega  va respondre amb tres gols abans del descans – J. Bargalló. T. Pérez de penal i L. Ordoñez. En la segona part els catalans van aguantar fins als darrers quatre minuts on  dos gols de Lucas Ordoñez i de J.J. López van deixar el cinc a un definitiu.

El Lloret que  no aixeca cap va caure a Vic per 5 gols a 3, en un partit que els de F. Pujalte van  deixar  decidit e el primer temps  que va finalitzar amb  3 gols a 1 ( Rocasalbas, C. Rodriguez i Ordeig pels vigatans i Pelicano pels lloretencs). En la segona part igualtat en el marcador , però  no en el control del joc, ja que els locals amb dos gols de Balcells i de Rocasalbas de falta directa es van posar amb un clar 5 a 1 a manca de poc més de cinc minuts pel final. El Lloret va maquillar el resultat amb gols de Pelicano de penal i de J. Rodriguez a manca de 30 segons.

El Cerceda va donar un cop d’ autoritat a El Vendrell en derrotar als locals per 1 gol a 3, tot i que aquests es van avançar en el marcador  amb un gol de LL. Ferrer. Però els gallecs van capgirar el marcador  abans del descans  amb gols  de G. Pérez i de Fariza. En la segona part van arrodonir la sorpresa  amb un tercer gol marcat per G. Pérez.

Finalment el Tordera , va derrotar a l’ Igualada per 2 gols a 1, fent encara més bons els tres punts  aconseguits a Vilanova el diumenge passat. Sembla que com en les curses de motor, el “rebufo” hagi  sorgit  efecte.  Els locals  van inaugurar el marcador de la ma de Torner  a poc més de tres segons pel final de la primera part. En la represa  Vives de falta directa empatava el partit, però el veterà Castañé  es mostrava  quasi intractable en les faltes directes i en transformava una  que li valen els tres punts als  de Martos.

En els partits del cap de setmana  el Blanes  va guanyar per la mínima  al Vilanova ( 3 gols a 2)  en un encontre força fluix en el que va destacar el porter del Vilanova A. Povedano ( veure crònica). Per la seva part  el Vilafranca va arrencar un valuós empat en la sempre difícil pista del Voltregà, en un partit força disputat i amb alternances en el marcador. Els osonencs van arribar al descans amb avantatge de 2 gols a 1 - D. Rodriguez i Armengol pels locals i Caldú pels penedesencs-  però aquests en la segona part van capgirar la truita amb dos gols de Esteva i Caldú de falta directa.  El Votregà va empatar  a un minut pel final amb gol de D. Rodriguez