Fires i festes
4a edició de la Setmana de la Malvasia
Sitges | Diferents indrets | 23-05-2016 fins 29-05-2016
La novetat d’aquest any ha estat que s’ha convidat a participar a cellers de comarques veïnes que valoren la varietat Malvasia de Sitges i conreen vinyes de malvasia per elaborar els seus producte, tant vi com escumós.
La participació en aquesta edició ha estat molt més amplia que en edicions anteriors tant per part de Cellers que han acceptat la invitació, com de les empreses de restauració. En aquesta ocasió no anunciem el que cada establiment oferirà. Caldrà que vagin a descobrir-lo, doncs el que de veritat importa és gaudir durant tota la setmana dels vins i escumosos elaborats amb Malvasia de Sitges i de la gastronomia, tant de les tapes com dels menús que cada establiment servirà maridat amb el vi o escumós escollit
Entre els actes que es celebraran està la presentació del Vi Blanc Subur d’Aiguadolç del Celler de l’Hospital , el proper dilluns 23 de maig als claustres del Palau Maricel, de 17 a 19h.
Altra novetat de l’actual edició seran tres tastos de Malvasia que tindran lloc a :
VIMESVI. Carrer Santiago Rusiñol nº 2 el dimarts 24 de maig a les 18h .
PERVACCO. Carrer Sant Gaudenci nº 5 el dimecres 25 de maig a les 19h.
EL RECÓ DEL VI. Carrer Sant Domènech nº 4 , dijous 26 de maig a les 19’30h.
Cada dia es tastaran vins i espumosos diferents , caldrà fer una aportació de 10€ per tast i les places seran limitades.
Els establiments que ofereixen tapes maridades amb malvasia són:
13 Llunes, Barrio Leo, Café Roy, Dehesa Santa Maria, El Botiquín, El Cable, La Formatgeria de Sitges, La Guineu, La Mediterrània, Louise se Va, Sports Bar i Vivinwine.
Els establiments que oferiran menús maridats amb Malvasia de Sitges són:
Alenti, Cau del Vinyet (H. Subur Marítim) , El “Nou” Secreto, El Mascarón, La Incidència del Factor Vi, La Nansa, La Pepa del Mar, La Pícara, La Pèrgola (Hotel Antemare), La Punta (Hotel Dolce), La Salseta, La Santa Maria, La Sitja (Escola d’Hostaleria), Los Vikingos, Magoa, Mare Nostrum, Pic Nic i Sitthai.
Els Cellers que participen:
Pradans vi Rupestris, Vega de Ribes vi Saserra i vi escumós Ancestral, Can Feixes vi Blanc Tradició, Jane Ventura Malvasia de Sitges vi del Celler , Mas Oller vi de Mas Oller, Can Ramon Viticultors amb vi escumós Clos Lentiscus Blanc de Blancs, Floral At Roca vi de At Roca, Celler de l’Hospital Sant Joan Baptista, Vi Blanc Subur d’Aigualoç, Malvasia de Sitges Seca , Malvasia de Sitges Dolça i Monembasia vi escumós.
Lloc i adreça de l'acte
- Sitges
- Diferents indrets
- Diferents horaris
Informació de contacte
- Organitza: Hospital Sant Joan Baptista i Gremi d’Hostaleria de Sitges
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.