Agenda del Penedès

Fires i festes

Rua Summer Carnaval 2024

Sant Pere de Ribes | 12-07-2024 20:30 h. fins 14-07-2024

Rua Summer Carnaval 2024

Aquest any la programació seguirà la línia de la passada edició, amb algun canvi segons les demandes del públic i millores en la logística de l'organització.

El divendres 12, arrencarà amb la inauguració de la zona gastronòmica situada a la rambla Rafael Alberti mentre les carrosses de la RUA INFANTIL començaran a preparar-se per a la sortida (a les 20:30) des del carrer de Roger de Flor. D'altra banda, per amenitzar l'espera, al pavelló poliesportiu municipal Miquel Meca se celebren actes com la batalla de coreografies i la presentació de la reina infantil per part de la colla Gimnàstica 52.

Després de la Rua Infantil, que desfilarà pels carrers del centre de les Roquetes, també al pavelló es farà l’acte de PRESENTACIÓ DE LA REINA ADULTA per part de la colla Ja Som Aki. Just després, com a novetat destacada, la festa jove d'altres edicions s'omplirà de màgia, brillantors i bona música amb el nou format anomenat ALQUIMIA XXL, una festa totalment gratuïta on hi actuarà DASOUL (conegut per èxits com “Vuela Corazón” o “Ell No et dóna”). La festa està ideada per Fluye Experience Bar en col·laboració amb l'entitat organitzadora de la Rua Summer.

El dissabte 13, les colles carnavalesques participants podran lluir els seus vestits i millors coreografies a l’esperada i tradicional RUA SUMMER, desfilada que començarà a les 20:30h al carrer de Roger de Flor i que s'acompanyarà d'animació pels carrers propers a la zona d´exhibició situada a l’avinguda de Catalunya. Just en acabar, començarà la RUA SUMMER FESTIVAL al pavelló Miquel Meca.

Finalment, el diumenge 14 torna PAREO FEST, la festa amb els millors èxits de l'estiu a càrrec del DJ Cherri Coke juntament amb Melody, Sara de las Chuches, i el grup de La Festa.

Tota la programació i la informació dels actes es poden consultar al web www.ruasummercarnaval.com i al perfil d’Instagram @ruasummercarnaval.

Què és RUA SUMMER CARNAVAL?

La Rua Summer és el primer carnaval d'estiu originari de les Roquetes, que viu de forma molt intensa aqueta celebració. El que va començar amb una petita desfilada de carrosses a l'estiu, amb poques entitats implicades, s'ha convertit en un dels esdeveniments més esperats de l'any amb un nombre creixent de 80.000 persones assistents en els tres dies procedents de diferents municipis i d’altres parts del territori i més enllà.

El festival, a més de la seva ja coneguda rua de carnaval, es concep com un esdeveniment que fomenta el bon ambient i dóna vida i color al municipi. Per això, han passat artistes coneguts com King Àfrica, Pupi Possion (de Drag Race: “All Stars”), OBK i ha estat la plataforma perfecta per a artistes emergents.

Organitzada per l’entitat Roquefestes amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’associació de comerciants local UCER. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!