Agenda del Penedès

Exposicions

Amb l’aigua al cor

Sitges | 03-08-2024 21:30 h. fins 22-09-2024

Amb l’aigua al cor

 

El Col·lectiu d'Art Aiguacuit és una associació d’ artistes plàstics i visuals de l’àrea del Garraf. Creada el 2021,  el seu propòsit principal és promoure l'art i la cultura contemporània, fomentant la cooperació internacional i la interacció entre artistes de diferents orígens. Des d’Aiguacuit es vol potenciar un concepte actualitzat del col·leccionisme de les arts visuals contemporànies, entès com activitat centrada en la captació d’obra escollida amb criteris oberts i pragmàtics, no elitistes, ni excloents, però que cerquin la innovació, l’excepcionalitat, el joc visual, la crítica, i el gest i la visió diferents.

Del 3 d'agost al 22 de setembre del 2024 vint-i-sis artistes associats presentaran una selecció de 100 obres en un espai expositiu de més de 250 m². L'exposició oferirà una panoràmica diversa de les tècniques i disciplines de l'art que caracteritzen Aiguacuit. La inauguració es farà el 3 d'agost a les 19 hores, i l´entrada serà lliure i gratuïta.

A més de la mostra principal, durant els dos mesos de durada s’han programat diverses activitats dins del marc de l’exposició i al mateix centre cultural; activitats destinades a promoure la comprensió i apreciació de l'art contemporani. Inclouran taules rodones, xerrades i visites guiades, proporcionant una valuosa experiència per a visitants de totes les edats.

L'horari de visita de l'exposició serà de dimecres a diumenge de 10 a 14 i de 17 a 20 h., tancant els dies festius que no siguin diumenge. L’esdeveniment és una oportunitat única per experimentar la vitalitat i la creativitat de l'art contemporani en una de les localitats més cosmopolites de la costa catalana.

 

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Centre Cultural Miramar

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!