Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa major de Puigmoltó i Can Lloses - Can Marcer

Sant Pere de Ribes | 25-07-2024 07:55 h. fins 27-07-2024

Festa major de Puigmoltó i Can Lloses - Can Marcer

El nucli de Puigmoltó celebra la seva Festa Major de Sant Jaume el 25 de juliol, però les primeres activitats han començat aquest passat cap de setmana. Es pot visitar una exposició de patchwork realitzada per Marta López Balcells fins al 27 de juliol, de 18h a 20h, a l’antiga escola de Puigmoltó. També s’ha obert el XXXV Campionat de Truc memorial “Beppo” que aquesta setmana continua amb les eliminatòries.

El divendres 26 de juliol, a les 23h, hi haurà el concert de Festa Major a càrrec del Sr.Corella, i a partir de la una de la matinada serà el torn per a la música dels anys 80 i 90. L’endemà, dissabte 27, tindrà lloc la traca a partir de les 13h i després el vermut popular. Les activitats continuen diumenge 28 amb el concert de la coral Cor l’Espiga de Cubelles, dirigida per David Llorenç, i un pica pica al finalitzar-lo. A la tarda, a les 18.30h, s’han programat jocs infantils i el concert de Fluid Rosa (tribut a Pink Floyd), a les 20.30h, que tancarà les activitats d’enguany de la Festa Major de Puigmoltó.

FESTA MAJOR CAN LLOSES – CAN MARCER

Les urbanitzacions del municipi també inicien les seves festes majors. A Can Lloses – Can Marcer (Valles Altos) se celebra el dissabte 27 de juliol a l’Espai AVIVA (avinguda Mercè de la Penya). Durant el matí, de 9h a 13h, tindrà lloc un campionat de petanca i a partir de les 19h es realitzaran activitats infantils amb animació musical. El sopar popular començarà a les 21h i a continuació hi haurà música. Cal reservar a través de whatsapp al telèfon 661 555 365.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!