Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

En clau d'humor

Vilafranca del Penedès | 19-10-2024 19:00 h. fins 09-11-2024

En clau d'humor

El cicle de monòlegs consisteix en espectacles d’arts escèniques en què les rialles són un ingredient imprescindible, i en què l’humor de qualitat en serà la clau. La programació d’aquesta primera edició del cicle d'humor comptarà amb un cartell destacat d’actors i d’actrius dins el gènere de la comèdia, i el tret de sortida serà el dissabte 19 d'octubre a les 20 hores a càrrec de les polifacètiques humoristes Raquel Hervás i Irene Minovas amb el seu show “Nit de Monòlegs”, on descobrirem dues grans còmiques catalanes cadascuna amb la seva particular manera d’aproximar-ser a la comèdia que ens faran gaudir de valent.

La Raquel Hervás és còmica “stand-up”, però sobretot és “persona humana”. Va començar a fer riure d’ençà que era molt petita. Exactament, des del dia que va fer el ridícul cantant al karaoke de l’escola “Azul de Cristian Castro” i tothom es va riure amb ella. Et sonarà de la Zona Franca (TV3), de veure-la fer “stand-up” a diferents llocs de la sala d’espera de la seva psicòloga.

La Irene Minovas és actriu i còmica. Ha col·laborat en programes com el “Zona Franca” (TV3) o el “Via Lliure” (Rac1) i ha participat en espectacles de comèdia com el Soterrani, el Comedy Gold, La Llama Fest i Festival Cruïlla. El seu humor és costumista, absurd i lleuger, despatxat en un to tranquil i pausat.

El Txabi Franquesa continuarà el cicle el diumenge 27 d'octubre a les 19 hores. El seu humor es caracteritza pels tocs àcids en els relats d’històries quotidianes explicades amb rapidesa, sinceritat i dinamisme. Relatarà les vivències d’un home que acaba de complir els 40 anys. Aquest monòleg d’humor sorgeix de la ‘coïssor’ generacional, de la lluita d’un home amb l’avenç de l’edat, a cavall entre la joventut i la vellesa.

El Miki Dkai  tancarà la darrera actuació el dissabte 9 de novembre a les 20 hores, un còmic amb una carrera que inclou exitoses col·laboracions a TVE, Comedy Central i el Club de la Comèdia. Miki Dkai ens presentarà aquest monòleg còmic amb el seu marcadíssim i ben autèntic accent gadità, que promet fer que el públic rigui pels descosits. En aquesta comèdia refrescant, Miki ens obre les portes de casa seva i ens submergeix en la seva vida quotidiana al costat de la seva dona, la Pilar, i les seves adorables filles.

Vine i prepara’t per passar una estona divertidíssima EN CLAU D’HUMOR i viure unes experiències humorístiques inoblidables per a passar una estona molt divertida. Les entrades ja estan a la venda al portal: https://www.topticket.cat de la Fundació Pinnae, o bé presencialment a la taquilla del Fòrum Berger i Balaguer, no te’n quedis sense!

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!