Agenda del Penedès

Fires i festes

Bears Sitges Week

Sitges | 30-08-2024 09:00 h. fins 08-09-2024

International Bears Sitges Week

La International Bears Sitges Week arrenca divendres, amb la seva habitual ruta d'ossos als locals de música i ball de Sitges, i s'allargarà fins al 8 de setembre. Es preveu que durant tota la setmana més de 9.000 persones, provinents de diferents països europeus, visitin la vila per gaudir de la programació.

En el marc de la programació d’actes oficials de la Bears Sitges Week destaquen les nits temàtiques al Bear Village (del 2 al 8 de setembre), les rutes en diversos bars de la vila i els punts habituals de trobada a les platges de Balmins, Bassa Rodona i Anquines i les propostes culturals per conèixer Sitges. Des de l’organització s’anima a descobrir les visites als museus, la tradicional visita pel patrimoni arquitectònic i cultural de la vila, excursions a la platja o al parc del Garraf, entre d’altres.

L’Ajuntament col·labora, un any més, en la organització de l’esdeveniment considerat un dels que genera major projecció internacional. El regidor de Turisme, Xavi Ripoll, considera que “es tracta d'un esdeveniment d'especial interès que reforça la diversitat i genera un impacte positiu a la nostra oferta cultural i turística, ja que atrau milers de visitants que donen continuïtat a la temporada i contribueixen en l'economia local. També cal destacar que aquesta trobada internacional permet continuar donant suport a la comunitat LGTBIQ+ i això també és molt important”.

Segons l’organització, es calcula que la Bears Sitges Week genera un impacte econòmic de més de 12 milions d’euros per a la destinació.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!