Agenda del Penedès

Altres

Maridatge Solidari a benefici d'Autisme amb Futur

Pacs del Penedès | 10-09-2024 20:00 h.

Maridatge Solidari a benefici d'Autisme amb Futur

El proper dimarts, 10 de setembre, l’associació de suport a famílies i persones amb Trastorn de l’Espectre Autista, Autisme amb Futur, organitza un maridatge solidari de la mà de la Família Parés Baltà i Embotits Mallart, amb la col·laboració de la Comissió de Festes i l’Ajuntament de Pacs del Penedès. Serà un maridatge de tres vins, Cava Brut de Parés Baltà, Vi Blanc Espígol de Parés Baltà, Vi Negre Radix de Parés Baltà amb tres patés d’Embotits Mallart, Paté de la Llacuna, Paté de Malvasia de Sitges i Paté de Gall del Penedès, i que serà conduït per Marta Casas enòloga de la família Parés Baltà. L’esdeveniment tindrà lloc a les 20h al Racó de la Salzereda de Pacs del Penedès i tindrà un preu de 20 euros per persona, també es pot col·laborar amb la fila 0.

Tota la recaptació anirà destinada íntegrament a Autisme en Futur. Les entrades es poden adquirir aquí: https://entradium.com/es/organizers/associacio-autisme-amb-futur

Actualment, l’associació que treballa per a la inclusió i la millora de la qualitat de vida de les persones amb autisme, dona servei a més de 150 infants i joves i ofereix suport a més de 300 famílies en els seus dos centres, un a Vilafranca del Penedès i un altre a Vilanova i la Geltrú. Embotits Mallart, és una iniciativa social de la Fundació Mas Albornà. Gràcies a l’elaboració dels embotits poden continuar fent créixer el seu projecte, creant noves oportunitats de feina i millorant la vida de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió oferint-los serveis i atenció integral a l’Alt Penedès. Parés Baltà és un celler familiar de referència al Penedès. Elaboren vins i caves ecològics i biodinàmics de gran qualitat, capaços de despertar emocions i sempre amb la premissa de deixar la terra que han heretat en perfectes condicions per a les futures generacions.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!