Agenda del Penedès

Altres

Commemoració comarcal de la Diada Nacional de Catalunya

Bellvei | 10-09-2024 18:00 h.

Commemoració comarcal de la Diada Nacional de Catalunya

En primer lloc es realitzarà l’acte institucional comarcal de commemoració amb la participació de Ramon Ferré, president del Consell Comarcal del Baix Penedès i alcalde de Calafell, Valentí González Garcia, alcalde de Bellvei i Josep Ràfols i Vilanova, conseller comarcal de Cultura. Seguidament, hi haurà Ball amb la Cobla i Dansaires del Penedès. A les 22h es farà un ball a la mateixa rambla amb música dels 80 i 90 a càrrec de Manel Juvé i Joan Gonzalvo.


Dimecres 11 de setembre a les 9 del matí a la rambla Josep Torrents es confeccionarà i exposarà una catifa especial per la Diada Nacional de Catalunya 2024 a càrrec de les “alfombres” de Bellvei i amb la col.laboració d’entitats de l’Arboç i Calafell. A les 10h es faran Tallers infantils i inflables per a la canalla. A les 13h, al mateix lloc, concert de Rumba Catalana amb el grup “Yumitos”. A les 19:30h concert amb la Bellvei Band i a les 22:30h havaneres amb el grup Olla Barrejada. En acabar hi haurà rom cremat per a tothom.


Des del Consell Comarcal s’anima a tothom a participar dels actes de commemoració de la Diada al Baix Penedès.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!