Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Presentació del llibre Después del suicidio. Proceso de duelo de un superviviente

El Vendrell | 10-09-2024 18:30 h.

Presentació del llibre Después del suicidio. Proceso de duelo de un superviviente

L’acte comptarà amb la presència del seu autor, Darío Nogués, terapeuta especialitzat en dol i, en concret, en dol per suïcidi. A més, és soci fundador i president de l’Associació APSAS per a la Prevenció del Suïcidi i l’Atenció al Supervivent, i moderador de grups d’ajuda dins l’entitat.

Después del suicidio. Proceso de duelo de un superviviente és una obra autobiogràfica en la qual l’autor narra el procés de dol que va haver d’afrontar arran de la punyent mort de la seva mare per suïcidi l’any 2010. El problema del suïcidi és una realitat oculta en la nostra societat, que afecta a milers de persones anualment i només pot ser previngut o plorat. Els supervivents es veuen abocats a viure un dol complex, molt dolorós, que els deixa en una situació d’especial vulnerabilitat, fragilitat i solitud. Amb aquesta obra l’autor ens ofereix un relat en primera persona de la seva experiència, derivada de la pèrdua de la seva mare, amb tots els episodis i vivències que va haver d’afrontar.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!