Agenda del Penedès

Altres

Diada Nacional de Catalunya a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú | 11-09-2024 11:30 h.

Diada Nacional de Catalunya a Vilanova i la Geltrú

Al punt del migdia hi haurà la ballada de danses a càrrec del Grup de Dansa de Vilanova i la Geltrú. Tot seguit les entitats i col·lectius de la ciutat faran l'ofrena floral, amb l'acompanyament musical dels Ministrers de la Vila-Nova.

A dos quarts d'una començarà l'acte institucional amb la hissada de la senyera, l'ofrena a càrrec de l'alcalde de la ciutat, Juan Luís Ruiz, i dels portaveus dels grups municipals, el parlament de l'alcalde i la cloenda amb el cant d'Els Segadors. Les corals també interpretaran el Cant de la Senyera i el Cant del Poble.

Les entitats i col·lectius que vulguin participar en l'ofrena floral hauran d'inscriure's a la llista, a partir de les 11.30 h.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!