Agenda del Penedès

Altres

17a Nit Solidària per L’Espiga

Vilafranca del Penedès | 27-09-2024 17:00 h.

17a Nit Solidària per L’Espiga

El Teatre Casal de Vilafranca acollirà aquest divendres la 17a edició de La Nit Solidària organitzada pel Rotary Club de Vilafranca del Penedès en benefici a la Fundació L’Espiga. El tradicional sopar-espectacle, amb les places exhaurides, s’acompanyarà per primera vegada d’una Marató en directe que emetrà Penedès TV de 22h a 23h. L’esdeveniment acollirà 7 actuacions musicals d’artistes penedesencs –Louisianna, Xavi Díaz Grup, Koren, Nanda Quirós, Babamala, Anna Roig i un dels combos de l’Escola Municipal Maria Dolors Calvet– i entrevistes amb persones vinculades a la Fundació L’Espiga. Un acte que conduirà l’humorista Jordi LP i Lorena López. Les donacions es podran fer a través del telèfon, bizum o per transferència bancària.

Una de les entitats socials més rellevants del territori
Des del Rotary de Vilafranca apunten a que l’objectiu d’aquesta edició especial és donar a conèixer la gran tasca que l’Espiga desenvolupa dia a dia al territori, ja que molta gent del Penedès no la coneix. La Fundació l’Espiga té una àmplia trajectòria dins del teixit social del Penedès i el Garraf. En l’actualitat compta amb 140 professionals i 1.600 usuaris entre els diversos serveis que ofereix: acolliment residencial, servei d’atenció precoç als infants, centre de dia, escola de necessitats educatives especials, centre ocupacional o servei a persones cuidadores.

3 vies possibles per fer donacions
Totes aquelles persones que vulguin fer una donació, ho poden fer al número de compte solidari ES82 2100 1302 0146 8045. Durant La Marató retransmesa per Penedès TV també es posarà a disposició dels espectadors el telèfon 931 311 866 per fer donacions durant La Marató. Durant les 16 edicions celebrades de la Nit Solidària organitzades pel Rotary Club de Vilafranca s’han recaptat més de 600.000€ en donacions per a projectes socials i culturals del Penedès.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!