Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

L’ONCE busca 14 venedors i venedores al Penedès i Garraf

Vilanova i la Geltrú | 02-10-2024 12:00 h.

L’ONCE busca 14 venedors i venedores al Penedès i Garraf

El Grup Social ONCE dona feina a Catalunya a gairebé 7.000 persones de manera directa. Globalment, el Grup Social ONCE ocupa a una de cada 563 persones que treballa a Catalunya.

El Grup Social ONCE aposta pel talent i per oferir oportunitats de vida, especialment a les persones amb discapacitat, amb la certesa que el treball és el camí per guanyar una vida autònoma i digna.

El quart principal generador d'ocupació a l’Estat, en l'àmbit general, i el primer del món de persones amb discapacitat, oferta 14 noves places de treball a Vilanova i la Geltrú i rodalies per a incorporar-se de manera immediata. És una selecció de venedors i venedores amb acreditació de discapacitat, per a vendre loteria responsable, social i segura de l'ONCE. Les places i les localitats que s'ofereixen són: Vilanova i la Geltrú (5); Vilafranca (4); Sitges (3); i Cubelles (2).

Els agents venedors i venedores són el motor, els protagonistes essencials i els millors ambaixadors de l'ONCE davant la societat. És una oportunitat de formar part d'un projecte estable i solidari, i de pertànyer a una família diversa i inclusiva.

S'ofereix: estabilitat laboral, desenvolupament professional, compatible amb la majoria de les pensions contributives, beneficis socials i nombroses mesures que formen part del Conveni Col·lectiu i del Pla d'Igualtat de l'ONCE.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!