Agenda del Penedès

Altres

Jornada de Portes Obertes als cellers elaboradors de Cava

Sant Sadurní d'Anoia | 12-10-2024 10:49 h.

Jornada de Portes Obertes als cellers elaboradors de Cava

Com ja ha passat als darrers anys, tots els cellers que obriran les seves portes ho faran amb reserva prèvia per gestionar els aforaments. Les persones interessades en visitar-los hauran de contactar el celler prèviament per reservar les places, via mail, telèfon o web. Només quan la plaça estigui confirmada, es podrà visitar el celler.Alguns d’aquests cellers oferiran visites gratuïtes i, d’altres, visites de pagament, la recaptació de les quals anirà destinada, en alguns casos, a causes solidàries. Les visites consistiran, en la seva majoria, en una visita als cellers, una visita a les vinyes que rodegen els cellers i una degustació d'un o diversos caves.

 

Tota la informació amb el llistat de cellers i els seus contactes a: www.aecava.com/portesobertes2024 i www.confrariacava.com/events

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!