Agenda del Penedès

Altres

Festivitat de la Mare de Déu del Pilar -Mare Ràfols- "Missa Baturra"

Vilafranca del Penedès | 12-10-2024 11:00 h.

Festivitat de la Mare de Déu del Pilar -Mare Ràfols-

- La Missa Solemne serà el proper dissabte dia 12 d'octubre,  a les 11h del matí, a l'església de la Mare de Déu del Pilar del Molí d'en Rovira de Vilafranca del Penedès, presidida per Mossèn Miquel Raventós. Tanmateix convidem a tothom a participar-hi, i qui ho vulgui a portar ofrenes florals tal i com es fa a Saragossa.

Enguany per segona vegada, ens acompanyarà un Cor que cantarà la "Missa Baturra"; aquest Cor ha sigut creat expressament per l'ocasió de la mà de Familiars i amics de la Comunitat de Germanes així com persones amb arrels Aragoneses.

Com cada any, s'oferirà la missa en record i menció a totes les senyores residents i Germanes de la Comunitat difuntes des de l'últim 12 d'octubre. Per això convidem a venir a totes les famílies i amics/amigues que vulguin acompanyar-nos en aquest dia de record i pregària, tot demanant a la Mare de Déu que vetlli per les persones estimades que ens han deixat.

-Seguidament, la casa de la Mare Ràfols, el propi Molí d’en Rovira tindrà les portes obertes per poder visitar-la gratuïtament fins a les 13:30h.

 

És el dia gran del Temple a la Mare de Déu del Pilar erigit al Recinte Històric del Molí d'en Rovira, tot recordant la gesta en que Maria Ràfols, Mn. Joan Bonal i 11 Germanes arriben a Saragossa el 28 de desembre de 1804, Davant del Pilar preguen i demanen "protecció i ajut per exercir amb caritat i fervor la missió a què venien" (Cfr. Const.2).

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!