Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Xavi Díaz presenta Atientas

Vilafranca del Penedès | 19-10-2024 20:30 h.

Xavi Díaz presenta Atientas

La banda rep influències de tot tipus de jazz fusió, però l’estil i l’arrel de les composicions prové de les vinyes, els camins, el cel i el mar que envolten l’Alt Penedès i el Garraf. El disc es va enregistrar el febrer d'enguany als estudis La casa Murada de Banyeres del Penedès sota el segell discogràfic “Àmbit Records”. El repertori ja ha circulat per diferents escenaris del País i, enguany, amb el nou disc present a totes les plataformes, el Xavi Díaz Grup es presenta amb un directe ple d’alternatives i amb una bona dosi d’improvisació. En aquest viatge, Xavi Díaz es fa acompanyar de músics d’una àmplia trajectòria, com són el bateria i percussionista de Sant Pere de Ribes Isidre Ruiz, el baixista de Sabanell Enric Soler i el pianista anglès Mark Cowling.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!