Agenda del Penedès

Fires i festes

Diada de Sant Zacaries

El Vendrell | 19-10-2024 09:00 h. fins 25-10-2024

Diada de Sant Zacaries

Així, aquest dissabte dia 19 a les 9h del matí hi haurà un campionat de bitlles catalanes que es farà davant el local i una xerrada sobre la situació que va viure la colla l’any 1989, quan va estar a punt de parar la seva activitat i es creà una junta gestora que s’encarregà d’evitar-ho. La xerrada es farà al local a les 12h del migdia i acabarà amb un vermut i concert de gralles a càrrec del grup de gralles i timbals dels Nens del Vendrell. El matí de diumenge començarà ben d’hora, a les 8h, amb les matinades, esmorzar al local (pels que s’hagin llevat aviat) i pilar d’homenatge a Jan Julivert. A les 12h es farà l’actuació castellera de Sant Zacaries al carrer de les Quatre Fonts i després hi haurà dinar per tota la colla a la Plaça del Tívoli. El dia acabarà a la mateixa plaça amb bingo a les 16:30h i concert dels grups “Cala Bera” i “Swats” a les 18h.

La setmana que ve els actes continuaran tot i que els assajos ja s’hagin acabat. Així, hi hauran un parell d’actes que tindran lloc al local de la colla com una “Commander Party Nens del Vendrell” amb cartes de Màgic, oberta a tothom i per a tots els nivells el dimarts dia 22 d’octubre a les 18h i la projecció del documental "La tripleta somiada" el dimecres 23 a les 19:30h. A més a més, el dijous dia 24 a les 18:30h es farà al Portal del Pardo una tertúlia i rebuda de la Copa del Concurs de Castells de l’any 1952 i un correbars pel Vendrell amb final al Nau or Never el divendres dia 25 a partir de les 19h. Els actes acabaran diumenge dia 27 amb una sortida en btt per la comarca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!