Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Nova jornada al Bosc de la Memòria de la Deportació

Vilanova i la Geltrú | 26-10-2024 09:00 h.

Nova jornada al Bosc de la Memòria de la Deportació

Amb aquest objectiu, ja es van plantar 35 arbres en memòria dels 35 deportats de la comarca, junt amb altres espècies arbustives, i es van col·locar els dos grans cartells informatius amb les dades memorialistes i ambientals d’aquest espai.

El proper dissabte 26 al matí, les entitats promotores del projecte hem organitzat una nova jornada de treball, per a fer el manteniment i la neteja necessària d’aquest nou indret memorialista. Fer un seguiment de l’estat de l’arbrat, finalitzar la seva protecció amb els seus parterres , consolidar el mur de pedra seca, extracció de les especies invasores i neteja general de l’espai.

Les entitats fem, una crida a tot el voluntariat a participar d’aquest projecte comunitari i comarcal  el proper dissabte i a col·laborar en la seva millora.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!