Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Dani Nel.lo + Organ Trio

El Vendrell | 26-10-2024 20:00 h.

Dani Nel.lo + Organ Trio

Inspirant-se en aquests conjunts, Dani Nel·lo presenta aquest nou projecte amb noves  composicions, juntament amb una selecció dels seus temes més representatius, "traduïts" a aquest nou so.
El saxofonista barcelonès va estrenar el seu projecte Dani Nel·lo + Organ Trio a l’última edició del Mercat de Música Viva de Vic, amb un gran èxit de públic i crítica.

Intèrprets:
Dani Nel·lo, saxo
Ramón Ángel Rey, bateria
Tòfol Martínez, guitarra
Alberto Burguez, orgue Hammond

Dia, lloc i hora: Dissabte, 26 d’octubre, 20 h, Auditori Pau Casals

Es manté activa també la promoció «Temporada 3.0», pensada per a persones joves d'entre 15 i 30 anys, empadronades al Vendrell, que podran obtenir les entrades per l'import de 3 € (al web www.temporada.cat podran aplicar el codi promocional T3).

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, a la recepció de l'EMMPAC,  tots els divendres no festius, de 10 h a 13 h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!