Agenda del Penedès

Exposicions

Concurs de l’European Balloon Festival

Igualada | 22-10-2024 10:15 h. fins 10-11-2024

Concurs de l’European Balloon Festival

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc el passat divendres 18 d’octubre, amb la presència del regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Marcè, membres de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada i de les empreses col·laboradores del concurs.

 

El primer premi del concurs, dotat amb 500€ i un trofeu Ultramàgic, se’l va endur Pep Moyano Llamas, de Manresa, per la fotografia “MANS_MG_8725”. El segon premi, dotat amb 250€ i un trofeu Events, va ser per l’obra “Xemeneia” de Manel Caballé Miquel, d’Igualada. I finalment, els tres tercers premis van ser per Santi Viladrich Pujol d’Igualada que es va endur un vol en globus i el trofeu Globus Kon-Tiki, per Albert Mallent i Esteve de Capellades, que va guanyar un vol en globus i el trofeu Camins de Vent, i per M. Victòria Planas Salvador de Sitges, que també es va endur un vol en globus i el trofeu Anoia Balloons.

 

Enguany, als premis s’hi sumaven dues novetats. En primer lloc, el premi especial Ajuntament d’Igualada “Igualada i els globus” que buscava una fotografia que transmetés la relació de la ciutat amb els globus aerostàtics. De les 80 fotografies que optaven a aquesta categoria, el jurat format per les fotògrafes Laia Claramunt, M. Teresa Closas Xifré i Anna Batalla, van atorgar el premi a l’obra “Enlaira” de la fotògrafa de la Pobla de Claramunt, Neus Aguilera Vilamajó. Es va endur 500€ i un trofeu de l’Ajuntament d’Igualada.

La segona novetat era el premi especial jove Ajuntament d’Igualada “L’EBF2024 vist pels joves”, adreçat a joves de 15 a 25 anys i dotat amb 150€. L’obra guanyadora, d’entre la vintena d’obres presentades en aquesta categoria, va ser “Solcant els nostres blats” de l’Adrià Rojas Prats, de l’Espelt.

L’exposició es pot visitar fins el dia 10 de novembre a la Sala Municipal d’Exposicions (c/Garcia Fossas, 2, a la Plaça de la Creu) els dimarts, dimecres i dijous de 18 a 20h, els divendres de 17.30h a 20.30h, els dissabtes d’11 a 14h i de 17.30 a 20.30h, i els diumenges d’11 a 14h. Dilluns i festius laborables tancat.

Lloc i adreça de l'acte

  • Igualada
  • Sala Municipal d’Exposicions

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!