Cartellera al Penedès

L'ÚLTIM ESTIU

Catherine Breillat - 2023 França 104'

Sinopsis

Una història sobre relacions prohibides que evita clixés sensacionalistes i aprofundeix en els racons del desig i la dominació

Anne, una brillant advocada que viu amb el seu marit Pierre i les seves filles, entaula gradualment una relació apassionada amb Théo, el fill de Pierre d’un matrimoni anterior, posant en perill la seva carrera i la seva vida familiar.

Des de la seva òpera prima, Una chica de verdad, Catherine Breillat sempre ha estat coherent i reconeguda per la seva audàcia en abordar temàtiques controvertides relacionades amb la sexualitat femenina i els tabús socials. A L'últim estiu, l'obra més refinada de Breillat, com és habitual al seu cinema, no jutja en cap moment el personatge protagonista, interpretat en un autèntic recital de contenció i intensitat per Léa Drucker. No és una celebració del desig prohibit, sinó una invitació a reflexionar sobre les complexitats de la naturalesa humana i els judicis precipitats que solem fer.

Cartell de L'ÚLTIM ESTIU

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!