Cartellera al Penedès

FUERA DE TEMPORADA

Stéphane Brizé - 2023 França 115' Drama

Sinopsis

Mathieu viu a París, Alice en una petita ciutat de l’oest de França. Ell té uns cinquanta anys i és un conegut actor. Ella en té més de quaranta i és professora de piano. Es van enamorar fa uns quinze anys. Després es van separar. Des de llavors, el temps ha passat, cadascú ha seguit el seu camí i les ferides han anat cicatritzant a poc a poc. Quan Mathieu decideix prendre’s una pausa en un balneari allunyat de tot, es retroba casualment amb Alice.

Stéphane Brizé demostra una sensibilitat única per al drama romàntic. Ho planteja des d'un intimisme més propi del cinema de Wong Kar-Wai o Todd Haynes que des d'una perspectiva més comercial. El realitzador ho deixa tot en mà d'interpretacions subtils, en què la química és essencial, Guillaume Canet i Alba Rohrwacher desbaraten carisma. Una magnífica opció per a aquells enamorats de les bones pel·lícules que versen amb elegància sobre l'amor, en aquest cas del final d'una història d'amor.

Cartell de FUERA DE TEMPORADA

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!