MEMORY

Michel Franco - 2023 Mèxic 103' Drama

Sinopsis

Sylvia és treballadora social i porta una vida senzilla i estructurada: la seva filla, la seva feina i les seves reunions d’Alcohòlics Anònims. No obstant això, la seva vida farà un gir quan, després d’una reunió d’antics alumnes de l’institut, Saul la segueix a casa. Aquesta inesperada retrobada tindrà profunds efectes en la vida de tots dos i obrirà la porta al seu passat.

 

A través d'una direcció sensible, Michel Franco (Nuevo orden) entrega una història absorbent que convida a la reflexió sobre la naturalesa dels nostres records i com aquests donen forma a qui som. Amb dues interpretacions antològiques de Jessica Chastain i Peter Sarsgaard (guanyador de la Copa Volpi a Millor actor al Festival de Venècia), la pel·lícula aconsegueix les profunditats de l'ànima humana. Per la profunditat dels temes que s'atreveix a abordar. I per la tremenda veritat i humanitat que tots dos intèrprets atorguen als seus personatges.

Cartell de MEMORY

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!