Cartellera al Penedès

EL CONDE DE MONTECRISTO

Matthieu Delaporte, Alexandre de La Patellière - 2024 França 178' Acció

Sinopsis

Condemnat a complir una condemna que no mereix a la sinistra presó del castell d'If, Edmond Dantès viurà un llarg malson de catorze anys. Després de rebre una instrucció secreta per part del seu company de presó Abat Faria, Dantès aconsegueix escapar i apropiar-se del llegendari tresor amagat a l’illa de Montecristo. Ara, amb una enorme fortuna, ordeix un pla extraordinari per venjar-se.

Matthieu Delaporte i Alexandre de La Patellière (guionistes de Los tres mosqueteros: D'Artagnan i Los tres mosqueteros: Milady) signen una digna adaptació de la icònica novel·la d'Alejandro Dumas, que torna la seva esplendor al relat original, fent justícia a les trames polítiques que serveixen de rerefons. El seu personatge central està interpretat per un magnífic Pierre Niney, lliurat al paper tant físicament com emocional. Es tracta d'una acurada producció que uneix acció, drama i aventures que alhora fa una íntima reflexió sobre l'efecte corruptor de la venjança en una ànima pura.

Cartell de EL CONDE DE MONTECRISTO

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!