1918 CUINA DE MAR
A la carta
El tàrtar de bacallà
El xató de Vilanova
L’amanida de fils de sípia i pebrots del piquillo
Els esmarris de seitons
Les croquetes de peix, de pop, de llamàntol, de bacallà i de marisc
El pa amb tomàquet i anxoves
El pa amb tomàquet i pernil ibèric
El peixet fregit
La gambeta fregida
El pop amb all i oli negat
Els calamars arrebossats
Els calamarçons
Les Patates Ferotges
Les cassoletes de closca
Els musclos vapor/marinera
Les tellerines
Les navalles
El cargol de punxa bullit / a la llauna
Les cloïsses al vapor / marinera
Els arrossos
El clàssic
El negre
Els fideus rossejats
El “Pistonat del Sèbiu”
Les calderetes amb arròs
De llamàntol del Mediterrani
De gamba de Vilanova
D´escamarlà de Vilanova
Els suquets
L’all cremat del 1918
Suquet de peix del dia amb romesco
El peix i el marisc
La gamba de Vilanova
L’escamarlà al rom cremat /planxa
El llamàntol a l’allet /planza
La sípia
El calamar
El rap
El lluç
La tonyina
El llenguado
Les carns
El filet de vedella catalana amb foie o a l’Oporto
L’entrecot de vedella catalana
El confit d’ànec de l’Empordà
Els tastets de peixet arrebossat
Les mini hamburgueses
Les postres artesanes del dia
El gelat de vinagre Paula Coll
El pa torrat amb oli i sal i gelat de xocolata negra
La tatin del 1918
La Crep suzette flamejada amb Grand Marnier
El gelats artensans
Xocolate Belga
Ferrer Roger
Vainilla Cookies sense glúten
Avellana
Maduixa del Maresme
Mel, nous i carquinyolis
Sorbet de mango
Suplement salses 1 €. Pa del Jordi Morera 2,5€
Tots els
preus inclouen l'IVA
Els platets de les nits
Els seitons amb vinagre Paula Coll
Les gambes al “ajillo”
El tataki de tonyina Balfegó
El carpaccio de gamba amb boletes de foie
Les patates ferotges
Els sonsos amb ous estrellats i encenalls d’ibèric
La tarrina de brie amb llagostins arrebossats
Carta de vins
GRAN CAUS / Can Ràfols dels Caus
Merlot, Cabernet Sauvignon / DO Penedès
CHÂTEA ALBÀ / CHÂTEA ALBÀ
Bordeaux / DO Còtes de Castillon
ACÚSTIC NEGRE / ACÚSTIC CELLER
Garnatxa, Samsó / DO Monsant
PAS CURTEI / ALEMANY I CORRIÓ
Cabernet Sauvignon, Merlont, Carinyena / DO Penedès
MAS D'EN POL BARRICA / CELLER CLUA
Garnatxa negra, Cabernet Sauvignon, Syrah / DO Terra Alta
CÈRVOLES / CÈRVOLES CELLER
Garnatxa / DO Costers del Segre
BELLMYUNT / MAS D'EN GIL
Garnatxa, Carinyena / DO Priorat
VILADELLOPS / VILADELLOPS
Xarel·lo / Massís del Garraf
FINCA VALLDOSERA
Subirat Parent / Massís del Garraf
DESIG / MAS CANDÍ
Xarel·lo / Corpinnat
CALCARI / PARÉS BALTÀ
Xarel·lo / DO Penedès
COSTERS / AT ROCA
Macabeu, Malvasia de Sitges, Xarel·lo / DO Penedès
GREGAL D'ESPIELLS / JUVÉ & CAMPS
Moscatell d'Alexandria, Gewürztraminer / DO Penedès
JEAN LEON 3055 / JEAN LEON
Chardonnay / DO Penedès
GRAN CAUS / CAN R`FOLS DELS CAUS
Xarel·lo, Chardonnay / DO Penedès
PERFUM / CAN SUMOI
Moscatell de gra petit, Macabeu, Parellada / DO Penedès
BERNAT BLANC DE PICAPOLLS / HERETAT OLLER DEL MAS
Picapoll blanc, picapoll negre / Pla de Bages
ACÚSTIC / ACÚSTIC CELLER
Garnatxa, Macabeu / DO Montsant
LLÀGRIMES DE TARDOR / SANT JOSEP VINS
Gartnaxa blanca / DO Terra Alta
PETIT CAUS / CAN RÀFOLS DELS CAUS
Cupatge / DO Penedès
LA ROSA / CAN SUMOI
Sumoll, Parellada, Xarel·lo / DO Penedès
CORALÌ / ESPELT VITICULTORS
Lledoner negre / DO Empordà
LLÀGRIMES DE TARDOR / SANT JOSEP VINS
Garnatxa negra, Garnatxa Peluda, Garnatxa blanca / DO Terra Alta
AGUSTÍ TORRELÓ BRUT RESERVA
DO Cava
LLOPART BRUT NATURE
Corpinnat
AT ROCA ROSAT RESERVA
DO Clàssica Penedès
PARÉS BALTÀ BLANCA CUSINÉ
DO Cava
RECADERO BRUT NATURE
Corpinnat
JUVÉ & CAMPS RESERVA DE LA FAMÍLIA
DO Cava
GRAMONA IMPERIAL BRUT
Corpinnat
KRIPTA GRAN RESERVA / AGUSTÍ TORELLÓ
DO Cava