• Eix Guia
  • |
  • CARTA I MENÚS

CASA MARISOL

Carta de pizzes de La Cuina de l’Anna

(Et regalem un tast de xató si et quedes dues pizzes)

Margarita

9,90€

salsa de tomàquet natural casolà, orenga, Mozzarella, alfàbrega fresca i formatge Emmental.

Pernil de York

9,90€

pernil cuit Aulet d’Anglès, salsa de tomàquet natural casolà, Mozzarella, orenga, xampinyons i formatge Emmental

Quatre estacions

9,90€

salsa de tomàquet natural casolà, Mozzarella, orenga, verdures a la brasa, bonítol, olives i formatge Emmental

Alemanya

9,90€

salsa de tomàquet natural casolà, Mozzarella, orenga, frankfurt, bacon cuit i fumat, formatge Emmental

Ruca

13,90€

salsa de tomàquet natural casolà, orenga, alfàbrega fresca, formatge de cabra Montbrú de Moià i formatge Emmental.

Gorgonzola i peres

13,90€

salsa de tomàquet natural casolà, orenga, formatge Gorgonzola, peres, Mozzarella i formatge Emmental.

Vedella

13,90€

salsa de tomàquet natural casolà, Mozzarella, carn de vedella gallega i quètxup artesà.

Pollastre

13,90€

salsa de tomàquet natural casolà, Mozzarella, pollastre de pagès del cor de Catalunya, moresc, ceba i oli picant

La vegana

13,90€

base artesana de la pizza sense ou, salsa de tomàquet natural casolà, formatge vegà, xampinyons, tomàquet xerri, ceba i carbassó.

Pernil Ibèric de gla

14,90€

salsa de tomàquet natural casolà, orenga, alfàbrega fresca, Mozzarella i pernil ibèric de gla.

Noruega

14,90€

salsa de tomàquet natural casolà, orenga, salmó fumat noruec Gimar, cogombre i formatge Emmental.

No tenen ni colorants ni conservants, fem nosaltres la massa i li donem un suau toc de forn, fem també la salsa de tomàquet i tots els productes que afegim els trobes a la botiga. Preparació: Escalfa el forn a 180 graus i quan estigui calent, posa la pizza a la safata del forn uns 15 o 20 minuts. Per a 1 o 2 persones si ho combines amb una amanida.

Carta de coques de la Cuina de l’Anna

(si en compres 2 et regalem un tast d’amanida russa)

La d’escalivada

18,00€

amb anxoves del Cantàbric

La de tonyina

18,00€

amb carxofa ceba

La de formatge Gorgonzola

18,00€

amb codony

La d’espinacs

18,00€

amb formatge de cabra

* Poden menjar fins a 3 persones i si li dones un toc al forn estarà més bona)

Menús

MENÚ CAP DE SETMANA

‘Menú Cap de Setmana’
(canvia cada setmana)
Primer plat: Amanida russa, escalivada, carpaccio de bacallà…
Segon Plat: Fideuà (sempre) o canelons de carn o espinacs..
Postres fets artesans: Flam, crema de llimona, tiramisú..

Preu: 16’90€

16.90€

MENÚ TAKE AWAY

Menú ‘take away’
de dimarts a diumenge
Delícies farcides de pollastre del Cor de Catalunya
o
Delícies farcides de pernil de Juviles
o
Delícies farcides de formatge Montbrú de Moià

Canelons farcits de confit d’ànec
o
Canelons de l’avia de La Cuina de l’Anna
o
Pollastre al forn amb guarnició de patates

Iogurt Pastoret de la Segarra
Preu del menú: 9’90€

9.90€

MENÚ DE DIUMENGE

Menú de diumenge
(per aprofitar el dia de festa i no haver de cuinar)
Primers
Assortiment de croquetes de pollastre de pagés del Cor de Catalunya, pernil de York i de formatge de vaca Montbrú de Moià.
Petits volovants farcits d’ensaladilla russa i de diversitat d’enciams.

Segons
Pollastre de pagès del cor de Catalunya al forn acompanyat d’una guarnició de patates i de ceba caramel·litzada.

Postres
Tiramisú o flam de formatge o Gelat Desii

Preu: 14’50€

14.50€

MENÚ GOURMET

Menú Gourmet
(Una degustació al nivell d’estrella Michelin)
Heu de reservar-lo 48h abans

Primers
Coca de full amb foie d’ànec acompanyada d’una dolça ceba confitada i raïm negre.
Canapès amb salmó fumat i crema ciboulette
Enfilats de formatge Idiazabal amb codony de Santa Teresa

Segons
Arròs amb carn i peix de la Cuina de l’Anna

Les postres
Crema de llimona o pastís de formatge.

19€

MENÚ ROMÀNTIC

Menú Romàntic
(Farciment de petons a gust del consumidor…)
Primers
Quiche lorraine de bacó i formatge o de salmó i espinacs.
Montadito de formatge novell de Cabra i confitures de tomàquet Imperfecte.

Segons
Llibrets de vedella amb ceba i formatge.
Briox farcit de pastrami.

Les postres
Coulant de xocolata.

18€

MENÚ ESPECIAL

Menú Especial
(Qualsevol motiu és bo per gaudir d’una festa gastronòmica!)
Espectacular safata amb:
Pernil de Jubiles.
Lacó cuit amb pebre vermell de la Vera.
Botifarra blanca i negre de pagès.
Llonganissa de la casa.
Tres patés: de pebre, de poma i de mousse d’ànec.
Tres formatges: manxego, brie de vaca i cabra artesà.
Cruixent de pa de coca amb tomàquet.
Varietat de croquetes casolanes: de pollastre, de pernil i de formatge.

Les postres
Flam d’ou o de formatge de Mas Glosset.

14.50€

MENÚ PASSIÓ PEL FORMATGE

Menú Passió pel formatge
(Festival de sabors i textures amb els millors formatges nacionals i internacionals!)
Safata amb el següent assortiment de formatges:
Peccorino romano en encenalls, Enfilats d’Idiazábal amb codony, els artesans de Montbrú (cabra i ovella), El Blau de Montbrú.
Imperfecte.
Mini xapates, picos i pans de panses

Les postres
Tiramisú.

21€