Margarita
salsa de tomàquet natural casolà, orenga, Mozzarella, alfàbrega fresca i formatge Emmental.
(Et regalem un tast de xató si et quedes dues pizzes)
salsa de tomàquet natural casolà, orenga, Mozzarella, alfàbrega fresca i formatge Emmental.
pernil cuit Aulet d’Anglès, salsa de tomàquet natural casolà, Mozzarella, orenga, xampinyons i formatge Emmental
salsa de tomàquet natural casolà, Mozzarella, orenga, verdures a la brasa, bonítol, olives i formatge Emmental
salsa de tomàquet natural casolà, Mozzarella, orenga, frankfurt, bacon cuit i fumat, formatge Emmental
salsa de tomàquet natural casolà, orenga, alfàbrega fresca, formatge de cabra Montbrú de Moià i formatge Emmental.
salsa de tomàquet natural casolà, orenga, formatge Gorgonzola, peres, Mozzarella i formatge Emmental.
salsa de tomàquet natural casolà, Mozzarella, carn de vedella gallega i quètxup artesà.
salsa de tomàquet natural casolà, Mozzarella, pollastre de pagès del cor de Catalunya, moresc, ceba i oli picant
base artesana de la pizza sense ou, salsa de tomàquet natural casolà, formatge vegà, xampinyons, tomàquet xerri, ceba i carbassó.
salsa de tomàquet natural casolà, orenga, alfàbrega fresca, Mozzarella i pernil ibèric de gla.
salsa de tomàquet natural casolà, orenga, salmó fumat noruec Gimar, cogombre i formatge Emmental.
No tenen ni colorants ni conservants, fem nosaltres la massa i li donem un suau toc de forn, fem també la salsa de tomàquet i tots els productes que afegim els trobes a la botiga. Preparació: Escalfa el forn a 180 graus i quan estigui calent, posa la pizza a la safata del forn uns 15 o 20 minuts. Per a 1 o 2 persones si ho combines amb una amanida.
(si en compres 2 et regalem un tast d’amanida russa)
amb anxoves del Cantàbric
amb carxofa ceba
amb codony
amb formatge de cabra
* Poden menjar fins a 3 persones i si li dones un toc al forn estarà més bona)