ESPAI DE LA CARME
La Carta de l’ESPAI
Spaghetti “carbonara” tartufata
Casarecci amb salsa de bolets, oli de trufa i peça de foie poêlé
Amanida Espai amb peça de foie poêlé, poma i ceba caramelitzada
Tapa 7.00 €
Pizza Florència, pizza tartufata
Spaghettis al foie i ous de guatlla
Ravioli farcit de burrata amb salsa de nous al toc de trufa
Tapa 5.0 €
Callos amb cigrons
Tapa 4.5 €
Foccaccia
Carpaccio de vedella amb virutes de parmesà i oli d’oliva
Canalons de l’àvia
Carbassa de violí escalivada amb burrata, anchoves de l'Escala i pomodoro
Amanida salmó fumat, alvocat i huevas de lumpo amb vinagreta
Dolça, amb pernil de gla, figues massarades al Armanyac, codonyat i nous
Amanida amb Burrata, pesto, pomodoros i entrabancs
Farcellets de formatge de cabra al toc de mel i mostassa
Tapa 4.50 €
Gala, torradetes de formatge brie fos amb panses, pinyons i tomàquet confitat, tot sobre una base d’enciams amb vinagreta de mostassa i nata
Tapa 4.50 €
Espai de la Carme, bouquet d’enciams, foie tevi, poma caramelitzada, ceba confitada i vinagreta de mel i porro en témpura
Tapa 7.0 €
Dalí, ruca, tomàquet natural, espàrrecs verds al dente, porro en témpura, tomàquet confitat, làmines de parmesà, amb vinagreta de festucs
Menorquina, sobrassada, ceba confitada i pomodorini
Tapa 5.00 €
4 estacions, pomodorini, xampinyons, pernil dolç i carxofa saltejada
Xoriç picant de Nàpols i guindilla
Pesto
Tapa 5.0 €
Espai, el de sempre fet dins la roda de Parmigiano Reggiano
Tapa 6.0 €
A la Catalana, espinacs, panses, pinyons al toc d'all
De bolets
Tapa 6.0 €
De calamars encebats amb ceba de Figueres
Negre amb sípia, músclos, gambeta i cloïsa
Casarecci amb N’duja, ou i formatge, gratinat al forn (picant)
Lasagna a la bolognesa
Casarecce picants, amb anxoves, saltejat de tomàquet amb tàperes i guindilla
Spaghettis al foie, amb ous de guatlla, salsa de foie, trufa negra i foie polé
Raviolone farcit de formatge i nous amb crema formatges, porros i xampinyons
Tapa 4.5 €
Rotelle farcit de marisc amb, fumet, gambes, cloïses i musclos
Ravioli farcit de burrata amb salsa de nous al toc de trufa
Tapa 5.0 €
Spaghettis al pesto al toc de crema de formatges
Bacallà ajoarriero (picant)
Bacallà amb témpura, samfaïna amb all i oli al graten
Presa ibèrica a la brasa
Hamburguesa amb salsa de foie i una peça de foie polê
Peus de porc estofats amb picada de fruits secs
Confit d’ànec amb patates panadera i reducció d’Oporto
Tires de pollastre amb salsa suau de mel i mostassa
Galtes de porc estofades
Florència: Tartufo, oli de tòfona, ou, tomàquet cherri, ceba i xampinyons
Egipziana: Roquefort, bacò i dàtils
Espai: Mozzarella de buffalla, ceba confitada, ruca i brie
Margarita
Pernil Dolç: pernil dolç i xampinyons
Capricci: salsitxa, ou i pernil dolç
4 Estacions: pernil dolç, xampinyons, carxofa i tomàquet
Menorquina: tomàquet natural, ceba confitada, sobrassada i ou
3 formatges: parmesà, brie, roquefort
Fruits del mar: tonyina, cues de gamba, anxoves i salmó
Ceba: ceba, bacò i xampinyons
Verdures fresques: ceba, pebrot escalivat, carbassó i ruca
Jamaica: parmesà, brie, tomàquet natural, porros
Pernil de gla
Picant: Guindilla i salami
Rústica: botifarra negra, blanca i ceba
Cabra: formatge de cabra, nous i esberginia
* Boletus: ceba confitada i salsa de bolets
Foie: foie, anous, reducció de vinagre mòdena i trufa
Bolognesa: ceba i bolognesa
Espinacs: saltat d'espinacs, all, panses i pinyons amb mozzarella de buffalla
Natural: tomàquet i ceba natural amb tonyina
Porros: saltejat d'alls tendres i porros
Màster: base de pizza 3 formatges, ruca, ceba confitada i tomàquet natural
Espigallada (de temporada): Espigalls amb saltejat de botifarra negre i blanca
Barbacoa: Salsa barbacoa, bacó, ceba i carn picada
De recapte: escalivada de pebrot vermell, ceba, alberginia i salsitxa o tonyina
6 estacions: base de 4 estacions, anxova i roquefort
N'duja: ou, ceba, xampinyons, N'duja (sobrassada picant Italiana) i ruca
Picantona: Xoriço picant de Nàpols, Tomàquet, pebrot verd i guindilla
Romana: Porros saltejats, bacó, Pecornio Romano, ou, tomàquet xerri i xampis
TIRAMISÚ
Brownie amb gelat de vainilla i xocolata calenta
Coulant amb gelat de vainilla i xocolata calenta
Tatin de poma amb gelat de vainilla
Sorbet de llimona
Sorbet amb cava o vodka
Profiterols farcits de nata amb xocolata calenta
Pannacota
Crema Catalana
Pastís de formatge
Brownie blanc
Totes les pizzes van amb base de tomàquet i formatge excepte les que porten * que són sense tomàquet
Carta de vins
DO's CATALANES
Cusó
Garnatxa i Syrah. DO Terra Alta
Cusó Criança.
Garnatxa i Syrah. DO Terra Alta. Cusó wines
La Falconera
Miguel Díaz. Sitges
Mimat
Marselan, Petit Verdot, Cabernet. Franc. Girò Ribot
Miguel Días
Syrah i Garnatxa. Sitges. Miguel Díaz
Clamor
Cab. Sauv., Merlot, Tempra. DO Costers del Segre. Raimat
Petit Siós
Tempranillo, Gtxa. y Cab. Sauv. DO Costers del Segre. Bodegas Costers del Sió
Vol dÀnima
Cabernet Sauv., Tempranillo y Syrah. DO Costers del Segre. Raimat
Parceres
Garnatxa, DO Penedès
Bancal del Bosc, 1/2 criança
Garnatxa, Cabernet i Syrah. DO Montsant. Vinyes Domenech
Vessants Xic 2011
Merlot, Cab. Sauv. Garantza i Syrah. DO Montsant. Cellers Capafons Ossó
Amagat
Garnatxa, Samsó, Cab. Sau., Syrah i Merlot. DO Montsant. Clos de l'Ona
El Pispa
Garnatxa. DO Montsant. El Paseante
Finca Cal Janes, 2012 criança
Merlot. DO Penedès. Cellers Alsina
Parceres
Garnatxa, ull de llebre i samsò, , DO Penedès
Finca Mas Sellent, Reserva
Cabernet Sauvignon. DO Penedès. Cellers Alsina
Finca Viladellops, criança
Garnatxa i Syrah. DO Penedès. Finca Viladellops
Abadal, 1/2 criança
Cabernet Franc i Ull de Llebre. DO Pla de Bages. Bodegas Abadal
Cupatge 2014
Garnatxa. DOQ Priorat. Celler Devinissi
ALTRES DO's
Protos, roble
Tempranillo. DO Ribera del Duero. Bodegas Protos
Legaris, roble
Tempranillo. DO Ribera del Duero. Legaris
Pago de los Capellanes, criança
Tempranillo. DO Ribera del duero
Protos, criança
Tempranillo. DO Ribera del Duero. Bodegas Protos
Viña Pomal Crianza
Tempranillo. DO Rioja. Bodegas Bilbaínas
Viña Alberdi, criança
Tempranillo. DO Rioja. La Rioja Alta
Remelluri, reserva
Tempranillo, DO Rioja
Abadia Retuerta, S.E., reserva
Tempranillo, Syrah i Cab. S. VdT Castilla y León. Abadia Retuerta
DO's CATALANES
Cusó
Garnatxa i Syrah. DO Terra Alta
Clamor
Raimat. DO Costers del Segre
Nut
Sumoll i Xarel·lo. DO Penedès. Mas Bertran Viticultors
DO's CATALANES
Cusó
Garnatxa Blanca. DO Terra Alta
La Falconera
Garnatxa Blanca. Sitges. Miguel Àngel Díaz
Cala Morisca
Muscat. Sitges. Miguel Àngel Díaz
Parceres
Xarel·lo 100%, DO Penedès
Intramurs
Chardo., Sauv. Blanc i Macabeu. DO Conca de Barberà. Coniusa
Clamor
Raimat. DO Costers del Segre
Vols d'Ànima
Chardonnay, xarel·lo i Albariño. DO Costers del Segre. Raimat
Alsina Sardà Muscat de Llàgrima
Muscat. DO Penedès. Cellers Alsina
Karamba
Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Chardo. DO Penedès. Girò Ribot
Pere Punyetes
Muscat i Xarel·lo. DO Penedès. Celler Varias
Rupestris
Xarel·lo, Xarel·lo Vermell, Malvasía de Sitges, Macab. DO Penedès. Celler Pardas
ALTRES DO's
Protos
Verdejo. DO Rueda. Bodegas Protos
José Pariente
Verdejo. DO Rueda. Bodegas José Pariente
Mesta
Verdejo. DO Uclés. Bodegas y Viñedos Fontana
Alsina Sardà, Blanc de Blanc
DO Cava. Cellers Alsina
Alsina Sardà, Reserva Brut Nature
DO Cava. Cellers Alsina
TRastocat 2016, Extra Brut
Xarel·lo, Macabeu i Parellada, DO CAVA
Nadal Reserva
Xarel·lo, Macabeu i Parellada, CORPINNAT
Sangria de Vi
Sangria de cava
Lambrusco dell'Emilia Dolce
Itàlia. Emilia Romagna