MENÚ CASOLÁ DIARI
RESTAURANT LA PATUM
MENÚ CASOLA DIARI
PRIMERS:
• Amanida Xató de Vilanova (supl. 2€)
• Gaspatxo
• Ous trencats amb pernil ibèric
• Seitons de la llotja de Vilanova (supl.2€)
• Espaguetis amb pollastre, trufa i crema de xampinyons
SEGONS:
PAELLES INDIVIDUALS:
• Paella Marinera
• Fideuá Marinera
• Paella Vegana
• Paella de Llamantol (Mínim 2 PAX. 10€ x PAX)
• Arròs Caldós de la casa amb gambons recepta original des d'Abril 2014 (Mínim 2 ΡΑΧ.)
ARROSSOS D'AUTOR INDIVIDUALS:
• Arròs Negre (supl. 2€)
• Arròs de bacallà o vedella amb verdures (supl. 4€)
• Arròs melós d'ànec confitat, bolets, porro, foie i ceba carale litzada (supl. 4€)
CARN: Tall de vedella D.O.Berguedà "entraña" de lera. fet a la planxa, patates i verdures al forn (supl. 2€)
PEIX: Llom de bacallà gratinat amb allioli i mel (supl. 2€)
BEGUDES INCLOSSES: aigua, refresc, copa de cerveza, copa de vi, blanc, negre o rosat.
• Ampolla vi Las Camelias blanc, negre o rosat 4€
• Ampolla vi verdejo Verderol o albariño Pragustus 8€
PA I POSTRES DE PREPARACIÓ PROPIA:
El pa i les postres CASOLANES les preparem cada día de manera artesanal, preguntar al cambrer.
17,50€ IVA INCLÒS
(0,20€) SERVEI EN TERRAZA
PASSEIG DEL CARME 46 VILANOVA I LA GELTRÚ