MENÚ CASOLÁ DIARI
RESTAURANT LA PATUM - MENÚ DIARI
!!!!!AMB PRODUCTE FRESC, MENJAR SABROSA EXCEL·LENT ATENCIÓ I CUINA DE QUALITATİİİİİ
PRIMERS:
• Amanida de Xató de Vilanova (supl. 2€)
• Arepa de patata amb porro i formatge fresc acompanyada de punxo de vedella fet a la planxa amb verdures.
• Albergínia a la flama amb sobrassada, formatge brie, fruits secs i mel
• Marmitako: estofat de tonyina a l'estil Basc
• Crep de verdures amb salsa de formatge i salmó fresc marinat
SEGONS: Paelles individuals: * subjectes a disponibilitat de cuina
• Paella marinera
• Fideuà marinera
•Paella vegana
• Paella amb llamàntol (Min. 2per - supl. 10€ x per)
!!!!! Arròs caldós de la casa amb gambons recepta original des d'Abril 2014 !!!!! (Min. 2per)
Arrossos d'autor individuals: subjectes a disponibilitat cuina
• Arròs de bacallà o vedella amb verdures (supl. 4€)
• Arròs negre (supl. 2€)
• Fideuà negra (supl. 2€)
• Arròs melós d'ànec confitat, bolets, porro, ceba caramel·litzada i foie (supl. 4€)
Peix del dia: Llom de bacallà gratinat amb allioli i mel (supl. 2€)
Carn: Tall de vedella "entranya" de 1ERA. D.O.Berguedà amb patates casolanes i verdures al forn (supl. 2€)
Begudes incloses: Cervesa, aigua, refresc, copa de vi blanc, negre o rosat
Vi recomanat blanc Trasmallo: Albariño | Ribeiro - Bod. Miño, Ourense 8€
Pa i postres de preparació pròpia
18,00€ IVA inclòs (0,20€ atenció a terrassa)