VERDURES CARRERAS
Venta de verdures i fruites de collita pròpia. Adherits a la xarxa de venda de proximitat. Parada número 60 del mercat del centre de Vilanova i la Geltrú.
Productes i Serveis
Treballem cada dia per portar-vos les nostres verdures i fruites a les vostres cases. Productes de proximitat i de km 0, dels nostres conreus, com de correus del voltant. A la nostra parada també podeu trobar ous de corral, mel i oli de la cooperativa de la comarca.
Tenim dos punts de venda i els horaris en els nostres punts de són:
· Mercat Municipal de Vilanova i la Geltrú parada 60: Dimarts a dissabte de 9 h a 14 h. I dimarts i divendres de 17h a 20h.
· Mercadal dels divendres a Cubelles, parada Núm. 1.
Tenim servei a domicili i podeu fer la vostra comanda a través de WhatsApp al 660.61.19.94 i 678.46.66.09
També us deixem l'enllaç per sol.licitar el servei a domicili del Mercat Municipal de Vilanova
https://mercatdelcentrevilanovailageltru.com/servei-a-domicili-del-mercat-del-centre/
Aquestes son les receptes que us proposem per els productes d' aquesta temporada
Truita de pa perdut (sec) amb alls tendres i herbes de l’hort
Ingredients per a 4 persones:
• 4 alls tendres picats a trossos petits
• 4 ous
• 8 llesques de pa del dia abans
• 4 culleradetes picades finament d’estragó, julivert, cerfull i cibulet
• sal i pebre
• oli d’oliva
Escalfeu l’oli en una paella i saltegeu-hi els alls tendres a foc moderat fins que estiguin cuits. Retireu-los. Fregiu lleugerament les llesques de pa pels dos costats. Retireu-les. Bateu els ous en un bol i afegiu-hi les herbes picades, els alls, la sal i un xic de pebre. Aboqueu-ho a la paella (traient abans, si és necessari, l’oli sobrant). Quan l’ou comenci lleugerament a quallar, afegiu-hi el pa a sobre amb molta cura. Doneu la volta a la truita, com si fos una truita de patates. Serviu-la amb un plat calent. S’ha de menjar al moment. Nota: És una bona manera d’aprofitar a taula el pa perdut amb un resultat nutritiu, apetitós i divertit.
Recepta de Calamars amb carxofes
Ingredients per a 4 persones:
- 500 grams de calamars nets
- 2 kg de carxofes
- 200 grams de tomàquet triturat
- 3 grams d’alls
- Julivert, Sal, Farina i Oli
Preparació
- Preparar les carxofes. Cal treure les fulles externes i les puntes dures, deixant només els cors. Els cors els tallem en 6 parts. Els salem, enfarinem i fregim. Reservem.
- Netejarem els calamars. Separem les potes del cos i retirem les vísceres i la zona de la boca. Posteriorment els tallem a rodanxes. Passar els alls per la batedora, amb el julivert i una mica d’oli.
- En una paella amb oli, posem els calamars trossejats i els saltejarem a foc viu. Els retirem i fregim el tomàquet en el mateix l’oli. Un cop fregit afegirem els cors de les carxofes, els calamars ja saltejats, una mica de farina, i la picada que hem fet amb els alls, el julivert i l’oli. Cal deixar coure uns 3 minuts.
- Corregir de sal i a continuació, servir.
Uns bons acompanyaments pels calamars amb carxofes són una bona amanida verda variada, patata bullida i/o arròs blanc.
Informació de contacte
-
-
Horari
Matins: de dimarts a divendres de 8 a 14h; dissabtes de 7 a 14:30h.
Tardes: dimarts i divendres de 17:00 a 20:30h. -
suscarreras@hotmail.com
Segueix-nos
SEGUEIX-NOS
Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.
Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!