BÀSQUET AL CARRER

El 3x3 del CEVG aplega mig centenar d'equips

El passat diumenge dia 14 es va celebrar a la plaça del Mercat de Vilanova el tradicional torneig 3x3 organitzat pel Club Esportiu Vilanova i la Geltrú. Hi van participar més de 50 equips, de la comarca del Garraf i de localitats veïnes. Tots els partits disputats es van repartir en cinc pistes diferents que ocupaven la plaça del Mercat de Vilanova. Els partits es van anar succeint des de primera hora del matí fins ben entrada la tarda, permetent a tots els allí presents viure una jornada molt intensa de bàsquet.

• Redacció |
  • 17-07-2013
SÈNIOR MASCULÍ

Derrota del CEVG a la pista del Morell

El sènior masculí del CEVG perdia en la seva visita a la pista del CB Morell, un dels favorits per assolir l'ascens. El partit es va decidir en la primera part, quan els locals van estar molt encertats des de la línia de 6,25 i els visitants van fallar moltes cistelles fàcils que els haurien permès estar dins del partit.

• 31-01-2013

Victòria important del CEVG a Reus

El sènior masculí del Vilanova va guanyar un partit important a Reus (67 - 79). L'equip es va desplaçar amb només 8 jugadors sèniors i l'ajuda de dos jugadors sots 21, Eloi i Gerard. Gran partit dels grocs, segurament el millor de la temporada. Bona actitud defensiva i, sobretot, un molt bon atac buscant sempre l'home millor col·locat per llençar a cistella.

• 23-01-2013
Bona reacció, però remuntada impossible

Derrota del sènior del CEVG a la Palma de Cervelló

El sènior del CEVG perd en la seva visita a La Palma de Cervelló. Una increïble primera part dels locals on van anotar 62 punts va deixar gairebé sentenciat el partit. Bona actitud i bon joc del Vilanova a la primera part que, no obstant, va servir de poc davant els 11 triples de 12 intents dels jugadors de la Palma en els primers vint minuts. Arribava el descans amb 62 a 36.