Sis gols per seguir creient

La lesió d’Edgard Benito al minut 6 amb trencament de clavícula la nota negativa en el debut del nou tècnic del Sitges B, Raul Aroca

UE Sitges B – Penya Jove. Toni Muñoz

UE Sitges B 6 – Penya Jove 1

El Sitges B sumava la seva 22ena jornada sense perdre golejant a mig gas ja que la Penya Jove és equip ja de quarta catalana, en aquest cas dirigit des de la banqueta pel  president de l’entitat de Les Roquetes, en  David Moreno.

La lesió d’Edgard Benito lluitant la pilota en una jugada poc afortunada als primers sis minuts del partit queia com una gerra d’aigua freda, després és cert que el joc s’animava quatre minuts més tard amb el primer gol del golejador del partit, Alex Casañola, al minut 10 encarant la golejada davant un Penya Jove que tot i la seva millora a la segona part sortia trasquilat del Municipal d’Aiguadolç en una jornada en que la derrota del Fàtima al camp del Capellades deixa a l’equip sitgetà a 5 punts del liderat quan resten 12 per disputar.

De la millor manera iniciava el seu debut Raul Aroca amb el Sitges B, els seus jugadors amb una interesant primera part deixava el partit sentenciat, el gols d’Alex Casañola i Javi Aroca als primers 32 minuts de l’inici amb un Sitges que s’estava agradant, seguia amb els dos següents en el darrers 11 minuts abans del descans fets per Alex Casañola que d’aquesta manera s’apuntava un hat trick finalitzant la primera part amb un 4-0 al marcador.

La Penya Jove més amb el cor que amb el cap donava un pas endavant al primers minuts de la represa, mentre que el Sitges que tenia la feina pràcticament feta, baixava la seva intensitat però seguia intentant donar un bon tracte a la pilota, al 58 el visitant Eddine s’inventava un golarro, així com el gol de l’honor de la Penya Jove, els canvis des de la banqueta donaven aire a l’equip, li anava al Sitges com anell al dit Gerard Fernàndez que havia sortit al minut 64, amb els seus dos gols deixava el resultat final de 6 a 1 i bones sensacions en la recta final del matx.

Sitges B: Javi Dorado, Edgard Benito, (Marc Silva 6), Ramon Vicente, Max Gili, Alex Rodríguez, Josep (Martí Jornet 70) Rubén Monago, Alex Casañola, (Gerard Fernàndez 64) Hugo Pavia, (Alex López 46) Daniel Tamayo, Javier Aroca i (Carles Arrive 64).

Penya Jove: Iñaki Lami, Javier Herrera, Christian Hurtado, (Abdelauch 46) Oscar Gesti, Oscar Hernando, Eddine Talbi, (Vicente Hurtado 70) Raul Pérez, Lucas Maldonado, (Iker Herrera 70) i Vicens Hurtado.

Els de Raul Aroca viatgen aquest diumenge al difícil camp del Torrellenc, 12è a la taula amb 26 punts, dos punts per sobre del descens que te la necessitat de sumar de tres en tres per salvar la categoria, mentre que el Sitges està obligat a guanyar si vol seguir lluitant per l’ascens, l’hora d’inici les 12 hores.