El Patí Vilanova iguala l’eliminatòria amb el Sant Celoni

Avui al migdia tercer i definitiu partit a Sant Celoni

C.P. VILANOVA  - C.P. SANT CELONI . Eix

C.P. VILANOVA - C.P. SANT CELONI . Eix

El C.P. Vilanova ha derrotat per 4 gols a 3 al C.P. Sant Celoni en el segon partit de la sèrie eliminatòria del play off d’ascens de la Nacional Catalana Masculina disputat aquesta tarda en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes que presentava un ple pràcticament total.

Amb aquest resultat el Vilanova iguala la sèrie amb el Sant Celoni, i avui diumenge a partir de dos quarts d’una del migdia, ambdós equips es jugaran el passi a la final a la pista del Sant Celoni. Recordem que en l’altre eliminatòria de la sèrie el Reus ha deixat fora en guanyar al Caldes en la tanda de faltes directes després de que el temps reglamentari i la pròrroga finalitzessin amb empat a dos gols.

Avui s’ha vist un molt bon partit d’hoquei amb l’afegit de l’emoció fins al final, entre dos equips que es tenen molt de respecte i que han estat fidels a les seves propostes. El Patí ho ha donat tot sobre la pista i a fe de Deu que han acabat fosos, amb poques errades. Els visitants fidels al seu esquema, forts físicament, ben armats en defensa i amb la seva proposta habitual en atac. Es a dir poques propostes en aquest aspecte.

El primer temps ha esta igualat, calcat als anterior partits entre ambdues formacions i que s’ha trencat  amb un gol de Querol en el minut 24 amb un remat, com diríem al primer toc.

En el segon temps, també ha seguit el mateix dibuix fins que Lecha de falta directa ha posat el 2 a 0 al marcador. A partir d’aquí els visitant han premut l’accelerador i en el minut 10 un clar penal de López ha permès a Arévalo a marcar i fer entrar. Si no ho estava, al Sant Celoni en el partit.

La pressió alta dels visitants ha augmentat, però Lecha en un contraatac feia el tercer gol dels del Garraf. Els d’Umbert feien pressió per tota la pista i Lesmes, en un dels pocs desajustos, tornava a posar la mínima diferència en el lluminós.

El Patí estava fos, no així el rival, i desprès de que no aprofitessin la directa per la desena falta visitant, una canonada d’Arévalo des de la mitja distància empatava el partit. Faltaven poc més de tres minuts i a manca de dos penals  contra els visitants en tocar la bola el porter sense l’estic a les mans, López en segona jugada feia el 4 a 3 definitiu.

Ara toca recuperar-se que avui el partit serà si més no duríssim.

C.P. VILANOVA 4 - C.P. SANT CELONI 3

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, López, Güell, Lecha, Querol (cinc inicial) Mudarra, Sebrià, Martínez, JImenez, Donoso (p.s.) Entrenador: A. Castro.

C.P. SANT CELONI.- Cantador, Arévalo, Folguera, Roma, Picanyol (cinc inicial), Lesmes, Garcia, Iniesta, Pintado i Serra (p.s.). Entrenador: M. Umbert

ÁRBITRES.- Srs J. Anglés i S. Besora.

GOLS: 1a part; 1-0 Querol (min 24). 2a part; 2-0 Lecha de FD (min 4), 2-1 Arévalo de penal (min 10), 3-1 Lecha (min 15), 3-2 Lesmes (min 18), 3-3 Arévalo (min 22), 4-3 López de penal (min 23).