Hoquei patins

El Reus B derrota al Vilanova en el tercer partit i logra l’ascens a l’Ok Lliga Plata

El Patí ha fet una gran sèrie però ahir no va poder superar al Reus

CP Vilanova - Reus Deportiu B. Eix

El Reus Deportiu “B”, s’emporta el segon punt de la sèrie final del play Off per l’ascens i per tant l’ascens a l’OK Lliga Plata en derrotar per 2 gols a 0 al C.P. Vilanova en el tercer partit disputat el vespre de diumenge en el Pavelló d’Esports del Reus Deportiu, amb una bona entrada de públic i amb nodrida representació vilanovina.

El Reus és el just guanyador d’aquest tercer partit, en demostrar la gran qualitat de la seva plantilla, l’efectivitat del seu atac i una defensa amb un excel·lent porter. Ha estat el millor equip contra el que s’ha enfrontat el Patí al llarg de la temporada.

Al Patí res, absolutament res a recriminar, no sols en aquest partit sinó en els anteriors de les sèries eliminatòries del play off. Tots, han estat a gran alçada, deixant-se la pell en tot moment, amb un esforç encomiable superant les adversitats i fins al darrer segon del partit final estant dins de l’encontre.

Del partit d’ahir, dir que els dos equips l’han plantejat amb molt respecte  envers l’adversari, i amb dues propostes derivades de les característiques dels dos equips, i amb un objectiu clar i únic, guanyar i obtenir l’ascens.

El primer temps força equilibrat amb un Reus marcant el ritme i un Vilanova  ben plantat en defensa. En el minut 12 la blava a Montserrat (justeta) no l’ha aprofitat J. López i salvant la inferioritat els Reus que ha posat una marxa més en el tram final fent patir al Vilanova.

Al descans s’ha arribat sense moure’s el marcador. En el segon temps, els vilanovins han creat diverses ocasions de perill, con també ho ha fet el Reus, fins que en el minut 9 i mig en una transició De Sivatte des de la frontal de l’àrea culmina amb un fort tret inaugurant el marcador.

A partir d’aquí tot canvia. El patí juga contra el rellotge, davant un equip que hi juga a favor, amb possessions llargues, demostrant veterania dins la seva joventut i esperant les seves oportunitats. Els atacs vilanovins han estat  frustrats per algun pal, i per la gran actuació del porter Viña. A manca de dos minuts i mig una gran jugada personal de De Sivatte arrencant de la seva pròpia àrea l’ha culminat amb el segon gol.

El patí no s’ha entregat com es podia pensar i ha seguit porfiant. Una blava a De Sivatte a manca de dos minuts i quatre segons, tampoc ha estat aprofitada  i en els dos minuts final amb el  Reus en inferioritat, ha estat un frontó l’atac vilanoví.

Al final alegria local i llàgrimes en el Vilanova.

Avui si podem dir que la Federació Catalan de Patinatge mereix un zero patatero per com ha gestionat l’afer del diumenge passat. I de com no ha estat a l’alçada en el partit final de la màxima categoria masculina.

El Patí ara a descansar, però ja a preparar la nova temporada. Temps tindrem, en fred, de valorar la que va acabar ahir.

REUS DEPORTIU “B”  2 - C.P. VILANOVA 0

Pista.- Pavelló Reus Deportiu

REUS DEPORTIU “B”.- Viña, Cabré, Jansa, De Sivatte, Martínez, (cinc inicial) Mulet, Fargas, Vallvé, Montserrat i López (p.s.). Entrenador: M.F. Feldhoff.

C.P. VILANOVA.- Marimón, Mudarra, López, Güell, Lecha, (cinc inicial), Sebrià, Martínez, Querol, Jiménez i Donoso (p.s.). Entrenador: A. Castro.

ÀRBITRES.- Srs.  R. Burgos i D. Calonge.

GOLS: 1a part; Cap. 2a part; 1-0 De Sivatte (9 i mig), 2-0 De Sivatte (min 22 i mig).

TARGETES.- Blaves a Montserrat, Cabré i De Sivatte del Reus i a Güell del Patí Vilanova.