Gimnàstica

1 or, 2 plates i 2 bronzes al Nacional Base pel CG Vilanova

Equip Base del CG Vilanova. Eix

Del 25 al 28 de juny s'ha celebrat a Lleida el Campionat Nacional Base Gaf.

Un campionat amb una gran participació, amb un total de 1.500 gimnastes, més de 200 en algunes categories.

Tot i així el C.G. Vilanova s'ha emportat 5 títols durant aquesta setmana, 4 individuals i 1 per equips.

En categoria Base 2, cal destacar els resultats de la Berta Estrada. Campiona d'Espanya en Paral·leles i 3a. d'Espanya en el All around.

En categoria Base 5, la Noa Rosalen guanya la plata a la general proclamant-se Subcampiona d'Espanya.

En categoria Base 7, la Sabrina Royo guanya la Plata en l'aparell de Salt i és Subcampiona d'Espanya en la classificació per aparells.

En equips hi havia 2 categories INFANTIL i ABSOLUT.

En categoria INFANTIL participaven 95 equips, el C.G. Vilanova va guanyar el Bronze gràcies a la puntuació de Chloe Santos en B1, Berta Estrada en B2,

Olivia Lemberger en B3, Queralt Carmona en B4 i Noa Rosalen en B5.

En categoria ABSOLUT, vam finalitzar en 9a. posició de 90 equips. D'aquest equip cal destacar la 5a. posició de la Diana Ruiz a la General, la 2a. de la Sabrina Royo i la 13a. de l'Adriana Genís a Salt.

També van participar al Nacional, Alma León, Paula Pérez, Lucia León, Valeria Martínez, Rim Chemlali, Greta Mazzeo, Lola Gutiérrez, Chloe Ferreira, Irene Mazzeo, Edith Sans, Adele Velo, Júlia Horta

Naia Arbiol, Philippa Strobl, Marina Trinidad, Elena Mazzeo, Nahia Miret, Alba Almirall, Laia Mallén, Natasha Craven i Lucia Cortes.

Totes les gimnastes del club van lluitar per fer un bon paper en el Campionat Nacional, tot un orgull pel Club i per l'equip tècnic format per Lidia Castillejo, Encarni Adsuar i Nadia López.

El 29 i 30 de juny també s'ha celebrat a Lleida la Fase Final de la Liga Iberdrola i la Promoció d'equips en 3a. Divisió

El Club Gimnàstica Vilanova presentava el seu equip, format per Noa Rosalen, Sabrina Royo, Ona Pons, Gala Martínez, Greta Jasanada, Carlota Moreno, Laia Mallén, Natasha Craven i Elsa Farrés, gimnasta en cessió del C.G.VIC. L'equip va mostrar molt bona actitud, va finalitzar la 1a. subdivisió en 1r. lloc i finalment va concloure en 4rt. lloc. a 1 punt del 3r.

L'equip tècnic està molt satisfet del resultat i seguirà lluitant la propera temporada per millorar encara més els resultats.