Futbol 7

El 13è Torneig d’estiu del Nova Olivella Ferdolç tanca la temporada amb molt d’èxit

El Pico Pala TM. guanyador del títol 2024. Eix

Aquest passat dissabte a les 17h al Camp Municipal de fútbol d’Olivella es disputava el 13è Torneig Quadrangular d’estiu del Nova Olivella de F.7, amb un cartell de luxe, Pico Pala TM. i At. Perroflautes (3ºDivisió Lliga Vilanova, Grup A), Prestier Team FC. (3ªDivisió Lliga Vilanova, Grup B), i l’equip amfitrió, CE. Nova Olivella Ferdolç, tots equips de la Lliga. Recepció dels èquips i àrbitres a les 17h, per agafar vestuaris i canviar-se, 17:30h Sortir a escalfar, reunió de capitans amb els àrbitres per parlar de les normes i pactar 20 min. per part i fotos de presentació de les plantilles.

A les 18h, donava inici la competició amb un Camp 1, CE. Nova Olivella Ferdolç vs Pico Pala TM., i un Camp 2, amb un Prestier Team FC. vs. At. Perroflautes. Al Camp 1 el Nova va caure per 1 a 2 amb el Pico Pala Tm., després d’un partit molt igualat on els olivellencs van fallar un penal, i una oportunitat claríssima a un minut del final. Al Camp 2, el Prestier Team, va acabar guanyant el seu partit enfront del At. Perroflautes, amb un marcador massa ampli, després de veure el joc de la primera part dels dos equips on el Perroflautes es va posar per davant amb un 0 a 1 i abans del descans el Prestier feia la igualada al marcador. La segona part va ser competida, fins que l’equip que jugava de local marcava el segon gol, 2 a 1. El Perroflutes es va enfonsar i van arribar dos més amb el marcador de 4 a 1 final.

La segona ronda presentava al Camp 1 el CE. Nova Olivella Ferdolç amb l’obligació de guanyar amb el Prestier Team FC.; i al Camp 2 un Pico Pala TM vs. At. Perroflautes, un altre equip amb necessitats. Un Nova que va anar guanyant a la primera part, per 2 a 1, però que com al primer partit es va deixar remuntar per acabar perdent amb el Presmier Team FC., que es posava amb dues victòries amb6 punts. Al Camp 2, El Pico Pala TM., ho passava malament amb un At. Perroflautes, que no va baixar mai els braços, que va acabar perdent, també amb un cruel 4 a 3, i donant així tres punts més, al Pico Pala TM.

La jornada acabava amb dos partits amb diferents metes, un al Camp 1, el Prestier Team FC. vs. Pico Pala TM., amb el liderat i títol com a premi, amb avantatge de l’equip visitant al que li valia un empat, pel tema average; i un Camp 2 on només es jugaven quedar 3er. o 4rt, del Torneig. Un Nova que va aguantar el marcador fins la mitja part amb un 1 a 1, però que finalment les baixes i el cansament van fer que perdés injustament, després d’un bon torneig, el partit i el 3er. lloc per un estrepitós 1 a 7, final.

Al Camp 1 s’arribava gairebé al final del partit amb gran emoció, amb empat a 2 que ja li anava bé al Pico Pala, però el Prestier que ja va perdre l’any passat la final amb aquest mateix equip volia la revenja. Al final, un Pico Pala TM., més fort i amb més sort, sentenciava amb un 2 a 3 final i es tornava a portar el títol 2024.

Entrega de trofeus per part de l’alcaldessa d’Olivella i del President del club, Jaume Carol.

Ningú es va quedar sense trofeu. Al final un gran tercer temps patrocinat per Pastisseries Ferdolç. Un gran torneig, molt igualat, amb molt bon futbol i sense polèmiques destacables, que va tancar la temporada 2023-24 de fútbol 7. Agrair la presència dels quatre equips, del nostre ajuntament, de Miguel del bar, de tots els voluntaris del club i sobretot de la gent que no va parar d’animar des de les grades als seus jugadors. Gràcies i fins l’any vinent.

RESULTATS DEL TORNEIG:

1ªRONDA:

CAMP 1. CE.NOVA OLIVELLA FERDOLÇ 1-2 PICO PALA TM.

CAMP 2. PRESTIER TEAM FC. 4-1 AT. PERROFLAUTES.

2ªRONDA:

CAMP 1. PICO PALA TM. 4-3 AT. PERROFLAUTES.

CAMP 2. CE.NOVA OLIVELLA FERDOLÇ 2-3 PRESTIER TEAM FC.

3ªRONDA:

CAMP 1. CE. NOVA OLIVELLA FERDOLÇ 1-7 AT. PERROFLAUTES.

CAMP 2 PRESTIER TEAM FC. 2-3 PICO PALA TM.

CLASSIFICACIÓ FINAL:

1.- Pico Pala TM, 9 punts.

2.- Prestier Team, FC. 6 punts.

3.- At. Perroflautes, 3 punts.

4.- CE. Nova Olivella Ferdolç, 0 punts.

Trofeu màxim golejador ‘pitxitxi’: Narcís (At. Perroflutes) amb 6 gols.

Trofeu millor porter ‘Zamora’: Marc Ponze (Pico Pala TM.). amb 6 gols encaixats.

Abans de guanyar el Trofeu es van jugar als penals el títol, Marc amb Alex, el porter del Prestier Team, FC. amb el resultat final del guanyador, porter del Pico Pala TM.