Rugbi

Una representació del Nova participa al Torneig de rugbi platja de Badalona

Torneig de rugbi platja de Badalona. Eix

Més de 200 persones es van donar cita, a la platja del Pont del Petroli de Badalona repartits en diferents equips de les categories de sènior i veterans, masculí i femení.

Gran ambient de rugbi, amb molta calor, amb una gran organització, amb carpes pels equips i serveis, amb quatre camps (Camp Blau, camp Negre, Camp Vermell i Camp Verd), amb partits de 20 minuts (10 per part), per la disputa del torneig.

Un Nova representat dins del Matusalem de Sant Cugat que jugava el seu primer partit al Camp Blau, contra l’amfitrió del Torneig, Badalona VM. ,16:40h fins 17h. Un Matusalem que començava fort, amb internades per la banda de la línia de tres-quarts, que feia que se li anul·les la primera marca per possible fora de banda. Al final el Badalona VM, s’emportava el matx, per 2 a 1. Un bon descans per recuperar forces fins les 18:20h, partit contra l’Andorra, al Camp Negre.

Una primera part enfront lAndorra on el Matusalem no va sortir del camp de l’equip visitant, però que il·lògicament no va poder aconseguir cap marca. A la segona part, l’equip andorrà amb un grup amb més experiència tancava el partit al seu favor amb varies marques.

A les 19h, també al Camp Negre, un Barça, amb molts efectius a la banqueta contra un Matusalen molt cansat i amb pocs efectius feia que el partit fos un tràmit, amb lluita del de Sant Cugat, però amb efectivitat dels barcelonistes.

I finalment, a les 20h, l’últim partit de la jornada amb l’equip ja fos contra els Flying Pigs de Castelldefels. Amb un equip molt fet, que entrenen a les platges de Castelldefels, van imposar el seu joc i el resultat davant del Matusalem ja molt cansat.

Bona jornada de rugbi platja a Badalona on l’ambient, el rugbi i la festa final, va ser el millor. Entrega de trofeus, bon tercer temps amb fideuà, on encara va haver temps per la pluja, sense espatllar la festa.

El proper Torneig Rugbi Platja el dissabte 27 juliol, a Alella.