L'AB Vendrell femení s'estrena, a la lliga, amb una derrota dolorosa

Manyanet Reus - AB Vendrell femení. Eix

SEGONA CATALANA FEMENINA

MANYANET REUS 74 - AB VENDRELL 66

Derrota del conjunt vendrellenc, en el primer partit oficial de la temporada, pel resultat de 74-66, a la pista del Manyanet Reus, en l’estrena a la segona catalana femenina, després del descens de categoria del curs passat. Un encontre, què, es va decidir a la pròrroga, i on les visitants, no van saber imposar el seu ritme de joc, davant, l’agressivitat de les locals, que van provocar, continues pèrdues de pilota de les taronges, que van ser determinants, per decantar el resultat, a favor de les de Reus, en un partit on s’estrenaven les dos incorporacions fetes per les vendrellenques aquest estiu, Iraida González i Berta Díez. I això, que els pronòstics, feien preveure un partit plàcid per les d’ Èric Blay, a la pretemporada es van enfrontar els dos equips i les del Vendrell, es van imposar de manera clara, però, aquest passat dissabte, res va ser com el partit anterior. Un inici de partit, esperançador, dominat per les taronges, gràcies, als tres triples anotats, per Rovira, Cabrera i Miralles, què, els donaven, un 12-17, favorable, a la fi del primer quart. En el segon període, les locals, van pujar la intensitat defensiva, fet que va dificultar, l’anotació de les visitants, tot i això, un triple de Júlia Pous, mantenia, 18-22, la iniciativa, pel seu equip; després, un parcial, de 7-0 pel Manyanet, capgirava 25-22 el lluminós, resultat, que les vendrellenques, replicaven, amb el 25-26, del descans.

El tercer quart va estar molt igualat, amb els dos conjunts veien cistella amb facilitat, primer les de Reus, amb un parcial de 9-0, deixaven un 36-29, després, triple de Natàlia Cifuentes, per retallar, fins un 36-35, que donava pas, al 40-39, del final, d’aquest intens tercer període. Les locals, van encarar l’últim quart, amb una defensa molt pressionant, que trabava l’atac del Vendrell, encara que un nou triple de Cifuentes, contestava, un altre de la reusenca Vidiella i empatava, 44-44 , el marcador, a quatre minuts del final; un parcial, però, de 8-0, pel Manyanet , posava, 52-44, el partit molt coll amunt, a dos minuts i mig de la fi, en uns moments de desencert i pèrdues de pilota, per part de les taronges. S’entrava, en el darrer minut amb un 55-51, que les reusenques, després de dos tirs lliures, deixaven en un 57-51, moment, en que dos triples visitants, el primer de Júlia Pous a 35 segons i el segon de Gemma Miralles, a 7 segons, igualaven, el resultat, 57-57 i enviaven, el partit a la pròrroga, després d’una gran reacció final de les taronges. En el temps extra, s’esperava que les visitants, donessin un pas al davant, però, malgrat, està amb opcions de victòria, 64-62, a dos minuts del final, després de tres punts de Berta Elias, la veritat, és què, de nou, les errades i la precipitació, van afavorir, a un conjunt local, que, posava un 70-62, a un minut de la botzina final, que les del Vendrell, ja no van poder remuntar. El proper cap de setmana, les taronges, tornaran a jugar lluny de Coma-ruga, doncs, les recents pluges, han deixat el parquet malmés. Serà a la pista del Femení Cornellà, equip, que, també ha perdut el primer partit de la temporada.

Pel Vendrell van jugar: Cabrera (3), Díez (3), García (2), Elias (4), Rovira (14), González (4), Pous (15), Miralles (9), Cifuentes (10), Pérez (2) i Ambrona. 20/28 tirs lliures, 11/29 tirs de dos i 8/30 triples.

Parcials: 12-17, 13-9 (25-26), 15-13 (40-39), 17-18 (57-57), 17-9 (74-66). PRIMERA TERROTORIAL

Per la seva banda, el proper dissabte, debutarà, el sènior masculí, a la primera territorial, després del descens de la temporada passada. Ho farà, el dissabte, a la pista de l’Ametlla de Mar.